úterý 17. listopadu 2015

Alien: Ridley Scott udělal další změnu názvu a studio už oznámilo datum premiéry

Kolem návratu Vetřelce se dějí posledních pár měsíců velké čachry. 
Nejprve to vypadalo, že se o jeho návrat postará Neil Blomkamp, chvíli na to ale Ridley Scott oznámil, že chystá pokračování Promethea. V tu chvíli se už dalo tušit, že Blomkamp to nebude mít tak jednoduché a že Scott zcela logicky nechce nechat slíznout smetanu někoho jiného.Vzápětí oznámil, že Prometheus 2 se bude jmenovat Alien: Paradise Lost a že se v něm dostaneme na planetu tvůrců vetřelce. A pokud jste to nechytili, tak před pár dny oznámil další změnu názvu na Alien: Covenant. Tím se z Promethea, což nebyla moc silná značka, stává reálná součást vetřelčí série. Covenant v angličtině znamená smlouva, úmluva.

A 20th century Fox už ví, kdy se filmu dočkáme. Natáčení začne už v únoru 2016 a děj se bude točit kolem vesmírné lodi Covenant, která narazí na zdánlivý ráj, ve skutečnosti ale velmi temný a nebezpečný svět, jehož jediným obyvatelem je… android David (Michael Fassbender), kterého známe z Promethea.

Kromě Fassbendera by se měla vráti i Noomi Rapace. Natáčet se bude v Austrálii podle scénáře Jacka Paglena (Transcendence) a Michaela Greena (Green Lantern). To znamená, že pánové za sebou nemají zrovna projekty, kterými by se někdo chlubil, ale snad Ridley ví, co dělá. Premiéra nás čeká 6. října 2017. Těšíte se?

5 komentářů:

  1. Já se těším. Ale mám strach, jak to dopadne. :)

    OdpovědětVymazat
  2. To bude zas sračka! Jednou to je prequel, pak není a pak zas je. Fakt se bojím, že to bude stejná katastrofa jako jednička. Je to Prometheus 2, ať si to pojmenujou jakkoliv.

    OdpovědětVymazat
  3. Těžko mít sympatie k projektu který nám vzal možná poslední šanci na návrat Ripleyové(a Hickse).

    OdpovědětVymazat
  4. uz to zacina byt nudne az vtierave...

    OdpovědětVymazat
  5. Ridley Scott zacina byt senilny dedo, vek uz na to rozhodne ma, bohuzial svoj tien obavam sa neprekroci. Mne sa pozdava taky David Fincher, ktory tocil 3ku, preco neoslovili trebarz jeho po tom neuspechu Prometea? V tom 20th century Fox musia vediet ze pokial spoja dvoch srackoidnych scenaristov dobru polievku z toho asi neuvaria len dalsiu este vacsiu sracku. Zacinam mat pocit ze tam im to je aj tak zhola fuk, pretoze na tom filme tak ci tak zarobia aj keby scenar pisal trebarz macko Pu a Teletubies.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.