pondělí 5. října 2015

Půlnoční trailer: Bone Tomahawk - Kurt Russell v kanibalském survival westernu

Když skupina kanibalů (ano, čtete dobře) unese několik osadníků z městečka Bright Hope, vyráží jeho šerif  Franklin Hunt s nesourodou skupinou dobrovolníků na záchranou výpravu. Jenže protivník je nelítostnější a zákeřnější než se zdá a v kombinaci s nemilosrdnou přírodou čeká všechny skutečné peklo.


Bone Tomahawk vypadá jako pořádný westernově-hororový zásek tomahawkem do lebky - nekompromisní a tvrdý. Skvělé obsazení, mrazivá atmosféra, mám na to jen jedno slovo. Jo. A ten poslední záběr v traileru? WTF!

Nejen Kurt Russell (kterého letos čeká ještě další western Osm hrozných), ale také Matthew Fox a Patrick Wilson dostanou zkrátka v tomhle filmu režiséra S. Craiga Zahlera zabrat a premiéra nás čeká už 23. října.


V dalších rolích se objeví: Lili Simmons (“True Detective,” “Banshee”), David Arquette (Scream), Sid Haig (The Devil’s Rejects), Kathryn Morris (“Cold Case”), Evan Jonigkeit (“Girls”), Sean Young (Blade Runner), Geno Segers (“Banshee”), Fred Melamed (A Serious Man), James Tolkan (Top Gun), Raw Leiba (The Heat), Jamie Hector (“The Wire”), Jamison Newlander (The Lost Boys), Zahn McClarnon (“Longmire”) a Robert Mukes (House of a 1,000 Corpses).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.