úterý 15. září 2015

Captain America: Civil War - čekají nás brutální fighty a bude někdy z Buckyho Cap?

Sebastian Stan se nedávno rozmluvil o natáčení Captain America: Civil War a do světa při té příležitosti pustil i dvě zajímavé informace.

Především zodpověděl otázku, zda by chtěl jako Bucky někdy po Chrisu Evansovi převzít roli Capa. Odpověď byla jasná.: ,,Ne, nechtěl. není to na mě a abych byl upřímný, vyhovuje mi to tak, jak to je. Jsem šťastný, že mám práci jakou mám, mám rád svoji postavu a zbytek závisí na spoustě jiných věcí a hlavně na Marvelu."


Takže kulišácká odpověď. Stan je diplomat, ví, že Chris Evans si dobře uvědomuje, za co Capovi vděčí a že se nedávno dokonce vyjádřil ve smyslu, že by rád ve hraní Captain America pokračoval, takže by bylo netaktické takto do zákulisí vnášet zbytečnou rivalitu.

Co ale hodně potěší je další informace, kterou zmínil. Podle jeho slov nás čekají v Captain America: Civil War nejbrutálnější komiksové fighty dosud. ,,Budou to opravdu tvrdé akční scény, takové jaké jste zatím v těchto filmech neviděli. A na to jsem pyšný. A taky tam bude hodně emocí, postavy se budou vyvíjet. Je jich tam hodně, ale každá dostane prostor."

Vypadá to tedy, že dostaneme přesně to, co od Civil War čekáme. Superhrdiny dávající si tvrdě do těla a procházející díky řadě těžkých rozhodnutí zásadním charakterovým vývojem. Padne podle vás miliarda na tržbách?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.