úterý 15. září 2015

Prometheus 2: Michael Fassbender se vrátí a co nás čeká?

Prometheus nebyl pro Ridleyho Scotta zrovna výhrou. Přesto se rozhodl k tématu vrátit a to hrdě a stejně naplno jako poprvé. Osobně před pár dny znovu potvrdil, že se vrátí i Michael Fassbender coby android David. ,, S Michaelem jsme přátelé, protože jsme spolu natočili ještě Konzultanta. A já ten film mám rád, i když se zdá, že jsem asi jediný."

Fassbender se tak vrátí v roli, která byla na celém filmu asi nejzajímavější, nicméně Scott nevidí potenciál jen v ní (podle některých zpráv bychom dokonce měli vidět víc verzí Davida). Na konci Promethea jsme byli svědky toho, že David a Shaw (Noomi Rapace) se vydávají po stopách Inženýrů v jejich lodi na jejich mateřskou planetu, aby zjistili odpovědi na otázky, kterými jsou oni i Scott fascinován. Kdo nás stvořil? A proč? Scott se v rozhovoru obšírně vyjádřil o tom, jak nevěří tomu, že by počátek lidského života byl jen dílem náhody a evoluce a že je mu velmi blízká myšlenka z Kubrickovi Vesmírné odyssey 2001. A film by se měl přesně prozkoumávání tohoto tématu věnovat.

Související: Režisér Denis Villeneuve promluvil o tom, co máme čekat od Blade Runnera 2

Natáčení Promethea 2 by mělo začít už příští rok, což je jeden z důvodů, proč se Scott nebude věnovat Blade Runnerovi 2. Fassbender momentálně natáčí Assassin´s Creed a upsal se thrilleru Snowman, ale Scott vypadá na druhého Promethea nastartovaný a vypadá to tedy, že ze zlodějských parkourových bot Fassbender přesedlá napřed do vesmírné lodě. Snad to tentokrát dopadne lépe než poprvé. Zdá se, že v to doufá i sám Scott.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.