středa 26. srpna 2015

Téma: Seriálové novinky stanice NBC pro sezónu 2015/2016

Co chystá NBC?

Zanedlouho se pomalu rozjede nová seriálová sezóna a každá stanice samozřejmě bude chtít vyrukovat s co největším množstvím hitům. Tahle esa má v rukávu stanice NBC.

Blindspot

Datum premiéry: 21. září 2015

Mysteriózní seriál o ženě, která se objeví na Time Square, aniž by tušila, kdo je a co tam dělá. Překvapivé je, že celé její tělo je potetované a FBI odhalí, že symboly na její kůži jsou stopy k vyřešení zločinů, které se ještě neodehrály.



Heartbreaker

Datum premiéry: Zatím neoznámeno

Další z projektů z lékařského prostředí je inspirován příběhem doktorky Kathy Magliato. V hlavní roli je specialistka na kardiochirurgii, jejíž životní styl i přístup k práci je poněkud netradiční.



Heroes Reborn

Datum premiéry: 24. září 2015

Nová třináctidílná minisérie navazující na Hrdiny, se odehrává v době, kdy svět už ví o existenci lidí s nadpřirozenými schopnostmi. Ti jsou tak nuceni skrývat se, protože se jich ostatní bojí. V seriálu uvidíme jak staré známé, tak nováčky.



The Player

Datum premiéry: 24. září 2015

Akční thriller o bývalém členovi armády, který aktuálně pracuje jako ochrana nejbohatších a nejvlivnějších lidí, kteří skrývají nepěkná tajemství. Ale stejně tak i muž, který je znám jako "Hráč" má své postranní úmysly. Chce pomstít smrt své ženy. V jedné z rolí uvidíme i Wesleyho Snipese.



Truth Be Told 

Datum premiéry: 16. října 2015

Komediální seriál o dvou rozdílných párech, kteří nahlížejí na svět z různých úhlů pohledu.



Chicago Med

Datum premiéry: 17. listopadu 2015

Třetí přírůstek do rodinky "Chicago" se zaměří na pracovníky nemocnice v Chicagu.



Na kterou novinku se těšíte nejvíce?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.