středa 26. srpna 2015

Blade: Hodlá si Marvel vzít do parády legendárního lovce upírů?

Vznikne další film?

Blade je jedním z hrdinů, kteří se v komiksovém světě dočkají nového startu. Původně se počítalo s tím, že jeho nová komiksová série odstartuje v říjnu, ale to bylo (bez vysvětlení) změněno na zatím blíže nespecifikované datum.

A nyní se vyrojily zprávy, že důvodem může být to, že Marvel chystá nový film a komiks by měl posloužit jako předloha, takže by se kreslená verze měla objevit někdy kolem data premiéry.

V komiksové podobě mimochodem nefiguruje jen Blade, ale také jeho dcera. Oficiální zápletka komiksu zní:

"Fallon Grey je šestnáctiletá dívka z oregonského venkova. Nominovaná na královnu plesu, kapitánka debatního týmu, nejpopulárnější dívka ze střídy. Ale Fallon má i jinou stránku. Má pocit, že v sobě skrývá víc než se na první pohled zdá. Když její malé město zaplaví teror, pozná, že měla pravdu. Nejen, že na Fallon zaútočí děsivé nadpřirozené síly, ale setká se tváří v tvář s něčím mnohem víc šokujícím než jsou monstra, která ji pronásledují. Ericem Brooksem...Bladem...jejím otcem?! A díky tomu každý z nich najde smysl života, který se jim dosud nedařilo najít." 

Trošku (trošku víc) to zní jako variace na Buffy, tentokrát v exotičtějším podání, co? Pokud jde o filmovou verzi, tak je zatím informací minimum, respektive žádné. Jediné, o čem se šušká, je to, co jsme uvedli, vydání komiksu bylo pozdrženo kvůli filmu. A ani to není úplně jisté, dokud do nepotvrdí sám Marvel.

Musíme si počkat, až se někdo z této společnosti vyjádří. Ale co se týče nás, tak bychom se dalšímu Bladeovi nebránili, co vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.