středa 19. srpna 2015

SUPERSTAR 2015 - Markíza vypouští trailer se záběry z castingů


Jak vypadá nová SuperStar?

Markíza již před pár týdny zařadila do vysílání teasingovou kampaň, která představila jednotlivé členy poroty společně s moderátorem Martinem "Pyco" Rauschem. A nyní vám nabízí pohled na konkrétní záběry z castingů letošní SuperStar.

Nový ročník pěvecké soutěže přinese řadu změn. V porotě bude mít svou premiéru česká zpěvačka Klára Vytisková. Vedle ní usedne Palo Habera, Marta Jandová a Ondřej Soukup. Moderování se ujme Martin "Pyco" Rausch. Jednou z novinek je tzv. CD volba. Jelikož v porotě sedí čtyři lidé, může dojít k remíze. A v takovém případě o osudu zpěváka nebo zpěvačky rozhoduje CD porotce, které si soutěžící před castingem sám vybere.

SuperStar na Nově a na Markíze poběží každou neděli od 30. srpna.

Trailer



Líbí se vám upoutávka na novou SuperStar?

Foto: TV Nova

7 komentářů:

  1. táhněte ze superstar pořád dokola už snad podesáté. Jak jsou na tom ti slavní vítězové superstar? Po většině z nich už neštěkne ani pes. Koho to zajímá.

    OdpovědětVymazat
  2. SuperStar zabijí hudbu. Jediná schopná zpěvačka je Aneta Langerová - Tá už má 4 alba, 1 živák a moře fanoušku a ten zbytek??? -kde je Savka, Bende, Issa, Balogová ??? Víte že cédečka zpěváků ze SuperStar jsou k sehnání za 19 korun? jen Aneta má alba za 290 kč..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a na Slovensku to mame nejak tak podobne len mena su ine ...

      Vymazat
  3. Tak já myslím, že už ani nikdo neočekává, že z něho bude velká hvězda. Ale tak pokud to ty lidí baví, mají aspoň chvilku slávy a pak většina z nich muzikály - třeba i to někoho bavit může. A pak většina z nich má nějaký ty svoje koncerty... kam přijde alespoň pár lidí, což si myslím, že je pro ně nejdůležitější.

    OdpovědětVymazat
  4. na slovensku je cmorik - vyhral nekolik slaviku tady je to stejne stale dokola jako kdyby nic jineho neexistovalo jen bila a gott,-

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda Pyca, měl jít raději zase do Talentu.

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě super osvěžení, když můžou pořád dávat bezduchý seriály, tak proč ne velký show. Navíc Češi reality show a talentovky milují. SuperStar sice kvalitou nic moc (o zpěváky nejde, jde o tu show jako takovou), ale bohužel skvělý Talent letos nedělá Prima, ale JOJ, tak mám pocit, že to nebude stát za nic. Ne že by JOJ byla blbá, ale rozpočet bude poloviční a bude to znát. Nejlepší byla Prima a JOJ dohromady. Takže Talentu moc letos nevěřím a SS možná bude lepší. Ale nevím.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.