sobota 29. srpna 2015

Kráska týdne: Krista Allen - Jedním slovem MILFka

Nemusí vám být dvacet, abyste vypadali k světu.

Herečka Krista Allen se narodila 5. dubna 1971, takže už to není žádná mladice. Ale to neznamená, že nemá co nabídnout.

Krista přišla na svět ve slunné Kalifornii, ale přestěhovala se s rodinou do Houstonu, kde vyrůstala. Na vysoké škole se věnovala studiu pedagogiky, ale nakonec se rozhodla přemístit zpět do Kalifornie a zkusit štěstí jako herečka.

Její první role nebyly v kdovíjak úchvatných seriálech. Řeč je o mýdlové opeře Tak jde čas nebo projektu Pobřežní hlídka, ale zahrála si i v zajímavějších sériích (Přátelé, Všichni starostovi muži, Akta X). Mihla se také ve filmu Lhář, lhář (1997) nebo Milujte svého zabijáka (2002).

Nutno upozornit, že její postavy často využívaly svého sexappealu. Ostatně, z toho si dělala legraci v seriálu HBO Unscripted, kde si zahrála sama sebe - herečku, která se snaží ukázat, že není jen sexsymbolem, ale zvládne i vážnější role.

Na druhou stranu, není divu, že je herečka vnímána hlavně jako svůdná paní, když se nebojí lehce odvážnějších fotografií pro časopisy jako Maxim. A mimochodem, herečka je také certifikovanou instruktorkou jógy.

Pokud jde o role z posledních let, tak byla k vidění například ve filmu Nezvratný osud 4 (2009) a aktuálně se objevuje v překvapivě zábavném sitcomu Significant Mother (recenze).

Krista je oddaná veganka, provozuje i blog (společně s Katrinou McCaffery), který se této tématice věnuje. Herečka byla dvakrát vdaná, ale vždy to skončilo rozvodem. Z prvního svazku s producentem Justinem Morittem má syna.




1 komentářů:

  1. vzdy sa mi zdala velmi krasna, nechapala som, preco ju viac neobsadzuju (hrala aj v Čarodejkách)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.