pondělí 10. srpna 2015

Test seriálů: Significant Mother - Nový sitcom, který není tak špatný, jak by se mohlo zdát

I když originality moc nepobral.

Základní informace

Název: Significant Mother
Datum premiéry: 3. srpna 2015
Žánr: Komediální
Stanice: The CW

Kdo za tím stojí

Tvůrci: Erin Cardillo a Richard Keith
Hrají: Josh Zuckerman (90210: Nová generace), Nathaniel Buzolic (Upíří deníky), Krista Allen (Milujte svého zabijáka)

O co jde

Nate žije v bytě se svým dlouholetým kamarádem, playboyem Jimmym, který střídá holky jako ponožky. A tak není zrovna nadšený, když ho načape se svou matkou Lydii, která žije odloučeně od jeho otce.

Klady

Obsazení je sympatické, ústřední trojlístek funguje, seriál má slušnou kadenci ne úplně bránici trhajících, ale přesto zábavných vtípků a opravdu fajn je, že ve chvíli, kdy to vypadá, že dojde na hodně sentimentální moment, je obvykle rozbourán nějakým gagem. Humor je navíc příjemně drsný a trošku košilatý, ale ne oplzlý.

Zápory

Ale když už jsme u zápletky, tak je nutné poznamenat, že je docela neoriginální. Navíc si moc neumím představit, jak s něčím takovým chtějí tvůrci vystačit na více epizod. Nejde zrovna o námět, ze kterého by se dalo dlouhodobě čerpat.

Ubrat by tvůrci mohli i s podivínstvím hlavního hrdiny. Jeho ňoumovstí je většinou snesitelné, ale bylo pár chvil, kdy už to bylo jednoduše moc. A ústřední postava sice může být čas od času otravná, ale nemělo by se to přehánět.

Sledovat nebo nesledovat?


První díl byl mnohem zábavnější, než jsem čekal, takže říkám ano.

Verdikt


Odlehčená, trošku pikantnější zábava, která sice není dějově vysloveně originální, ale sympatické obsazení a dobře načasované vtípky jsou dostatečnými důvody, abyste dali seriálu šanci. Kult se z toho asi nevyklube, ale jako "letní jednohubka" to funguje.

Hodnocení: 6/10

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.