neděle 30. srpna 2015

Návštěvnost kin: Straight Outta Compton stále první, žádná z novinek se nechytala

Tohle životopisné drama válí.

Straight Outta Compton sice přišlo o skoro 50 % na tržbách, pokud je srovnáme s minulým víkendem, ale i 13,24 milionů bylo dost, aby se film udržel na první místě. Projekt za 28 milionů už jich stačil nastřádat skoro 141. 

S jedenácti miliony se nejúspěšnější novinkou týdne stalo drama War Room. To je sice velmi špatně hodnocené, ale z premiér se mu vedlo ekonomicky nejlépe. 

Z druhé místa na třetí klesla další Mission Impossible s podtitulem Národ grázlů. Zisky se nesnížily příliš výrazně (o 27,5 %), film si z kin odnesl 8,3 milionů dolarů. 

Bývalý James Bond příliš parády nenadělal

Novinka Pierce Brosnana No Escape zůstala za očekáváními. Nejen kvalitativně, ale také pokud se bavíme o financích. Při nasazení do  3 355 kin se asi počítalo s vyššími tržbami než 8,29 milionů dolarů. 

Největší propad zažil v tomto týdnu Sinister 2, který tentokrát vydělal 4,65 milionů dolarů, což je o skoro 56 % méně než o minulém víkendu. 

O něco méně, konkrétně 4,41 milionů získala retro akční podívaná Krycí jméno U.N.C.L.E., která tentokrát skončila na šesté místě. 

Jurský svět se vrací

Nepovedený Hitman: Agent 47 nepřekvapivě slétl ze trojky na sedmičku, když od diváků vymámil 3,85 milionů dolarů. 

3,13 patří chválenému thrilleru Dárek, který je v distribuci čtvrtý týden a za tuto dobu utržil 38,46 milionů při rozpočtu 5 milionů. 

Mezi nejvýdělečnější desítku filmů se znovu probojoval Jurský svět, který dostal k dispozici o 665 sálů navíc (dohromady jich bylo 1 239) a vydělal 3,12 milionů dolarů. 

3,05 milionů pak patří nejnovější marvelovce jménem Ant-Man. S celkem 365,7 miliony jde zatím o druhou nejméně úspěšnou podívanou s nálepkou Marvel. 

Poslední premiéra, hudební drama We Are Your Friends s Zacem Efronem se do první desítky neprocpalo, film si odnesl jen 1,8 milionu. 

Nový Kurýr a výlet do lesa

Příští týden odstartuje nový Kurýr, který nese název Restart. A bohužel v něm neuvidíme Jasona Stathama.

Na 3 500 mil dlouhou cestu se vydají hrdinové nové dobrodružné podívaná A Walk in the Woods, který je druhou premiérou příštího týdne. 

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.