čtvrtek 20. srpna 2015

Komiksové novinky: Co prozradil představitel generála Zoda o své roli v Batman vs. Superman?

A kdo napíše scénář k novým Vládcům vesmíru?

V Muži z oceli ztvárnil úhlavního nepřítele Supermana (Henry Cavill) generála Zoda démonický Michael Shannon. A Zoda nepotkal až tak příjemný osud. Přesto se ho dočkáme i v Batman vs. Superman. To už bylo odhaleno v traileru, kde bylo k vidění jeho bezvládné tělo.

Michael Shannon pro server Vulture prozradil, že to nebylo moc příjemné natáčení:

"Byl jsem ve svém kostýmu a nemohl jsem použít prsty, protože v pokračování mám jakési ploutve místo rukou. Takže jsem měl na sobě tyhle voskové ploutve na prstech a nemohl jsem ani otevřít dveře a uslyšel jsem Zacka, který říká něco jako, ´Kde je Shannon? Kde do hajzlu je?"´ a celý štáb postával kolem. Já jsem bušil na dveře ploutvemi a křičel, ´Pusťte mě ven!"

Shannon totiž uvízl na toaletě. Otázkou ale je, jakou roli bude ve filmu mít. Předpokládáme, že neuvidíme jen jeho chladné tělo, tak jako v traileru, ale zřejmě bude mít větší part. A napadá někoho, proč má "ploutve" místo rukou?

Film se do kin dostane 24. března 2016.

Kdo napíše nové Vládce vesmíru? 

Je to nějakých 28 let od premiéry filmu Vládci vesmíru na motivy figurek od Mattelu. Film sice nebyl žádný zázrak, ale nás bavil.

Na další verzi příběhů He-Mana a jeho spolubojovníků jsme se tak těšili. A to několik posledních let, kdy se o filmu mluví. Jenže problém je, že mluvení bylo zatím v podstatě to jediné, co se dělalo. Teď by se ale mohla produkce hnout kupředu, protože společnost Columbia Pictures našla scenáristu. Je jím Christopher Yost, který se podílel na scénáři komiksovky Thor: Temný svět a pracuje i na dalším dílu s podtitulem Ragnarok, plus pomohl s psaním u hromady  animovaných hlavně komiksových seriálů (X-Men: Začátek nebo Avengers: Nejmocnější hrdinové světa pro příklad).

Datum premiéry filmu zatím není známo.

1 komentářů:

  1. Buď to bude súčasť brnenia, alebo putá.
    Ale veľmi ma to zaujíma.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.