středa 5. srpna 2015

Fantastic Beasts and Where to Find Them: Colin Farrell bude mávat kouzelnickou hůlkou. A tím nemyslíme jeho domácí erotické video

Koho si irský bad boy zahraje?

V listopadu příštího roku se vrátíme do světa čar a kouzel, který vytvořila J. K. Rowlingová a to s prvním dílem plánované trilogie Fantastic Beasts and Where to Find Them. A stejně jako v případě Harryho Pottera, i v tomto prequelu, který se odehrává zhruba sedmdesát let před příběhem čaroděje s jizvou ve tvaru blesku, uvidíme několik skvělých herců.

Nedávno byla potvrzena účast Eddie Redmayne v roli Mloka Scamandera a teď k němu přibyl další sympaťák a to Colin Farrell. Dokonce už se i ví, koho si zahraje. Tentokrát filmaři netají, do jaké role ho obsadili, aby nechali fanoušky hádat a spekulovat.

Ztvární čaroděje jménem Graves. S tím se hlavní postava setká v New Yorku. A to je vše, co zatím tvůrci prozradili. Nakonec tak nemuseli tvůrci dělat žádné tajnosti, stejně se o něm prd ví.

Film dorazí do kin 17. listopadu 2016, scénář si zajistí sama Rowlingová a režie se ujme David Yates, který má s kouzelnickým universem bohaté zkušeností, režíroval čtyři poslední filmy s Potterem.

Co říkáte na nápad obsadit Farrella?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.