úterý 11. srpna 2015

Beetlejuice 2: Winona Ryder je na palubě

Herečka potvrdila, že ji ve filmu uvidíme.

Tim Burton neprožívá nejlepší léta své kariéry a člověk by skoro zapomněl, že stvořil tak zábavné projekty jako je Beetlejuice (1988). A třeba to bude právě chystané pokračování této fantasy komedie, která ho vrátí na výslunní.

Jak Burton, tak Michael Keaton už dali světu před nějakou dobou vědět, že na filmu pracovat budou a teď se k nim přidala i Winona Ryder. Ta potvrdila svou účast v talkshow Setha Meyera:

"Myslím, že to můžu potvrdit, protože Tim Burton už poskytl interview. Bylo to opravdu tajné, velmi tajné, ´Nevím, co se může stát, nevím´, a pak dával nějaké rozhovory u příležitosti uvedení ´Big Eyes´a během jednoho rozhovoru před kamerou řekl, ´Ano, natočíme to a bude v tom i Winona.´ Takže můžu to říct...? Když už to prozradil. Ale nevím toho o moc víc než všichni ostatní." 

Burton se opravdu o druhém dílu filmu Beetlejuice během propagace Big Eyes zmínil:

"Je to postava, kterou miluji a chybí mi a popravdě mi chybí i spolupráce s Michaelem. Je tu pouze jeden Betelgeuse. Pracujeme na scénáři a myslím, že je to blíže realizaci, než kdykoliv dříve a těším se na to, že s ním budu dál spolupracovat." 

Zmíněný scénář připravuje Seth Grahame-Smith, který napsal například Temné stíny (i když to není úplně nejlepší vizitka). Datum premiéry zatím nebylo staveno.

Těšíte se na druhý díl?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.