čtvrtek 30. července 2015

Ženatý se závazky: Bud Bunda se zřejmě dočká vlastní série

Dočkáme se pokračování příběhů ujeté rodinky?

Mluví se o tom už dlouho. Ale to není nic výjimečného. V případě kultovních seriálů se spekuluje o dalších řadách/spin-offech/rebootech a podobných "re" věcech pravidelně. A většinou z toho nic není. Ovšem, je i pár případů, kdy nezůstane jen u slov, ale dojde i na činy.

Jedním z příkladů je i pokračování Plného domu, na kterém pracuje Netflix. Nové díly se zaměří na dětské hrdiny ze série a něco podobného se plánuje i v případě sitcomu Ženatý se závazky. David Faustino, představitel Buda prozradil:

"Sony to má. Je z toho nadšené. Pracuje na několika právních záležitostech a doufáme, že to vyjde. Celé obsazení, včetně Christiny, souhlasí s tím, že by se tam mihlo. Nápad je pilotní epizoda pro spin-off. To je vše, co teď mohu říct. Zahrnuje to mě a pár dalších lidí."

Právě David Faustino by něco podobného potřeboval jako sůl. Jeho kariéra je ze celé "rodinky" nejméně zářná. Ed O´Neill boduje díky Takové moderní rodince, Katey Sagal zazářila v Zákonu gangu a nedávno byla k vidění v hitu Ladíme 2 a Christina Applegate se zase etablovala jako úspěšná filmová herečka.

V Davidově životopise sice najdeme pár zajímavých projektů, ale v těch měl hlavně menší "štěky".

Máte zájem o spin-off? Může z toho vzniknout zábavná podívaná, co myslíte?

4 komentářů:

  1. Seriál mě nezajímá, ale jestli kvůli němu odejde Jay z Modern Family, tak mě to fakt naštve :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě ne, pokud jsem to pochopil dobře, tak bude mít cameo.

      Vymazat
  2. Legální záležitost ne. Právní záležitost.

    OdpovědětVymazat
  3. Co si budeme povídat, chceme někdo vůbec seriál o Bundovi, který El? U Plného domu jsem však rád. Seriál jsem začal sledovat před několika týdny a tahle rodinka si mě po první sérii získala. Víc jsem toho neviděl, tak nevím jak je to s kvalitou dalších řad, ale Olsenku v seriálu bych si dal ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.