pátek 24. července 2015

Trailerová lavina: Ukázka z nových Akt X, první proma z druhé řady Gothamu a trailer na třetí řadu Da Vinciho démonů

Plus upoutávka na film Labyrint: Zkouška ohněm.

Aktuálně se intenzivně pracuje na nové řadě kultovního sci-fi seriálu Akta X a diváci se asi nemohou dočkat, až se na obrazovky vrátí legendární dvojice Mulder (David Duchovny) a Scullyová (Gillian Anderson).

FOX jim chce zkrátit čekání, takže uvolnil krátkou ukázku, která ukáže, na co se můžeme těšit. Nezbývá než položit stejnou otázku jako Mulder: "Are You Ready?". Premiéra další řady je naplánována na leden příštího roku.



Návrat do Labyrintu

Z Labyrintu: Útěk (2014) se vyklubala velmi povedená adaptace knižní teenagerovské série a jak všichni víme, není snadné převést knihu pro mladé na plátna tak, aby z toho byla zábavná podívaná. Labyrint: Útěk to zvládl a zaslouženě zabodoval. Není tak divu, že se připravuje pokračování s podtitulem Zkouška ohněm. To dorazí do kin už 18. září a už teď si můžete užít další trailer.



Podruhé do Gothamu

Seriál Gotham stanice FOX si vede docela dobře, takže byla odklepnuta druhá řada. Ta se na obrazovkách objeví 21. září a aktuálně byla uvolněna dvě krátká promo, která ukazují i zatím neviděné záběry. První z nich je věnováno záporákům, druhé se jmenuje výmluvně The Cave.





Da Vinciho démoni se loučí

Výtečný seriál Da Vinciho démoni, za kterým stojí stanice Starz, bude mít jen tři řady. Je to sice škoda, ale co naděláme. 24. října odstartuje finální sezóna a jak ukazuje nový trailer, seriál se rozloučím ve velkém stylu. Máme se na co těšit.

3 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.