pátek 24. července 2015

American Horror Story: Hotel - Naomi Campbell vs Lady Gaga

Ne, není to sranda.

Jedna věc je jasná, pátá řada American Horror Story, která nese název Hotel, bude šílená. Smutnou zprávu už jsme se dozvěděli před nějakou dobou, Jessica Lange se nevrátí. Ovšem, Ryan Murphy přišel s hodně bizarním nápadem přivést na scénu jinou a velmi excentrickou ženskou celebritu.

Ano, řeč je o Lady Gaga. Pozor, to ale není všechno. Aktuálně jsme se dozvěděli, že bude mít v seriálu svou nemesis a nebude jí nikdo jiný než čokoládová kráska a topmodelka Naomi Campbell. A pokud o ní něco víte, tak je vám jasné, že je děsivá i v reálném životě (ne každý po vás bude házet telefon, pokud ho naštvete).

Naomi ztvární módní editorku, která bude mít nepřekvapivě hodně ostré drápy. Bylo potvrzeno, že bude k vidění hned v několika epizodách.

Je to tedy odvážný krok, modelky, které hrají, to není zrovna recept na úspěch, ale v tomto případě by to mohlo fungovat.

Další nováčci, které v seriálu uvidíme, jsou Richard T. Jones, Helena Mattsson a Cheyenne Jackson. Ze starých známých se vrátí Chloë Sevigny, Matt Bomer, Wes Bentley, Kathy Bates, Evan Peters, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Angela Bassett, Denis O´Hare nebo Emma Roberts. Dočkáme se také Lily Rabe, která ztvární sériovou vražedkyni.

Obsazení je to zajímavé, tak uvidíme, zda ho dokáži tvůrci využít naplno.

Co říkáte na nápad obsadit Naomi?


1 komentářů:

  1. No já jsem rád že Jessica Lange už tam nebude,páč všechny sezony hrála otravnou vyžilou starou babu co se honi za uznaním,penězi nebo slávou.A defakto neměla co hrát.Tohle aspoň bude změna.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.