pátek 24. července 2015

Komiksové novinky: Jaká je šance, že se potká Fantastická čtyřka s X-Meny? A která známá herečka míří do Arrowa?

Pár komiksových lahůdek.

Jeri Ryan, to je jméno, které především sci-fi fandům představovat nemusíme. Všichni si ji (a její kostým) asi pamatují jako 7 z 9 ze Star Trek: Voyager. A právě tahle sympaťačka míří do další řady Arrowa, respektive do jedné epizody (druhý díl čtvrté řady).

Herečka ztvární Jessicu Danforth, přítelkyni rodiny Queenů. Její politické ambice se nebudou líbit jednomu ze záporáků, který ji začne ohrožovat. To je samozřejmě něco, co tým Arrow nenechá je tak.

Díl ponese jméno The Candidate a bude mít premiéru 14. října.

Setkají se X-Meni a Fantastická čtyřka?

To je otázka, kterou si klade spousta lidí. A ne, že by se o tom nemluvilo. To je ale zatím vše, co se dělá. I když by se to mohlo změnit. Alespoň to naznačil režisér X-Menů Bryan Singer:

"Tyhle nápady jsou ve hře. Byla by to přirozená směsice, protože jsou to oba týmové filmy a je tu přirozený mechanismus, podle kterého to udělat. Časem se to začne řešit. To je vše, co prozradím."

Je pravda, že společný film právě těchto dvou superhrdinských skupin by nemusel být až tak velký problém. První věc je, že oba týmy působí ve stejném universu a práva na jejich filmovou podobu spravuje jedna společnost a to FOX. Navíc, jak Fantastickou čtyřku, tak X-Meny produkuje Simon Kinberg, který se navíc podílí na scénářích.

Hodně ale záleží na tom, jak si povede nová Fantastická čtyřka, o kterou se postaral Josh Trank. A kolují zvěsti o tom, že právě on dělal docela problémy (spekuluje se o tom, že právě to bylo příčinou toho, že nebude režírovat jeden ze spin-offů k Star Wars).

SOUVISEJÍCÍ: JOSH TRANK NEBUDE REŽÍROVAT SPIN-OFF KE HVĚZDNÝM VÁLKÁM. LUCASFILM HO ZŘEJMĚ VYKOPL

Informace o komplikované produkci mnohé znervózňují. Fanoušci se obávají toho, co Trank s Fantastickou čtyřku provede a už teď je jasné, že udělal několik výrazný změn (například Human Torch není zrovna takový, jak ho známe z komiksů).

Ovšem, je pravda, že i Singer s X-Men: Apocalypse částečně mění kontinuitu původních filmů a vlastně je svým způsobem rebootuje. Režisér k tomu dodává:

"Uvidíme, jaké ty filmy budou. Byla by chyba jen říct, že to uděláte. Nejdříve je nutné uvědomit si, jak se filmy vyvinou a pak teprve udělat rozhodnutí, zda se tomu naplno oddáte."

Věříte, že se dočkáme crossoveru Fantastické čtyřka a X-Menů? A stáli byste o to vůbec?

6 komentářů:

  1. Proč nespojí sílu dohromady spíše X-Men a Avengers ? To by byla podívaná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. poprvé na internetu, že nevíš proč?

      Vymazat
    2. Protože Marvel kdysi byl v nouzi, rozprodal práva a kdyby je chtěl zpátky, tak by to stálo dost peněz a za druhé, kdyby se chtěli domluvit s Foxem na společném filmu, tak by se nedomluvili na rozdělení zisku a na tom, které postavy od koho budou mít větší roli.

      Vymazat
    3. Nejsem poprvé na netu, jen jsem společnost marvel objevil až tento rok, a líbí se mně filmy podle komixu. Mám rád X-meny, Avengers a všechno co spolu souvisí..

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. No já nevím, ta fotka už je DOST stará. :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.