sobota 18. července 2015

Star Wars: Lucasfilm se zlobí, nelíbí se mu fotografie komičky Amy Schumer

A přitom jen olizuje světelný meč a sahá R2-D2 na pojistku.

Komička Amy Schumer je provokatérka, její humor je rázný, ostatně její seriál s výmluvným názvem Inside Amy Schumer je toho jasným důkazem.

A Amy se rozhodla nekrotit se ani v případě fotografií, které byly uveřejněny v časopise GQ. Ty mají tématiku Star Wars a jsou... poněkud sexuálnějšího rázu. Samozřejmě, jde o provokaci a vtípek, ale ne každému se to líbí.

Speciálně to platí pro společnost Lucasfilm, která vydala toto prohlášení:

"Lucasfilm a Disney neautorizovaly, nespolupracovaly a nebudou tolerovat toto nevhodné použití našich postav."

Není žádným tajemstvím, že Lucasfilm nemá rád spojení erotična a Hvězdných válek. Spekuluje se o tom, že poté, co se herečka Bai Ling objevila v Playboyi se světelným mečem, byly její scény z Star Wars: Episode III - Pomsta Sithů (2005) z filmu vystřiženy (objevily se až na DVD). To ale George Lucas popírá, tvrdí, že k tomu došlo už rok předtím, než se herečka převedla v hanbatém magazínu (číslo s Bai vyšlo v podobné době jako byla premiéra Pomsty Sithů).

Ať tak nebo tak, Lucasfilm je prostě rozhněván, že Amy "zneužila" jejich postavy a je pochopitelné, že se to nelíbí ani molochovi jménem Disney, který je rodinnou značkou (nebo se tak alespoň tváří). Jaké ale budou jejich další kroky, to zatím není jasné. Doufáme, že skončí u vyjádření nespokojenosti a nebudou z toho dělat "drámo".

A nevíme jak vám, ale nám přijdou inkriminované snímky vcelku vtipné.







6 komentářů:

  1. No ja nevim ale me to uz prijde dost nechutne. To je jako by u nas nejake moderatorce strkal prst do pusy treba nas Krtecek. Ja sem pro kazdou srandu,ale to je myslim moc. Aspon muj nazor.

    OdpovědětVymazat
  2. Disney :D Jsou jen naštvaní, že jim z toho nekápne ani dolar, i kdyby se soudili jako diví. Je to parodie a za to se peníze nedělí.

    A srovnávat Krtečka se Star Wars je na hlavu.

    OdpovědětVymazat
  3. Saga v ktorej ustredny hrdina trpi pocitom nedocenenia a narcizmom tak vyvrazdi v chrame male deti aby si nieco dokazal. Nasledne odleti na planetu kde spacha dalsiu masovu vrazdu a este je asi aj zlodej ked ukradne plan stroja ktory ma zhodu nahod sluzit na dalsie masove vrazdy. Potom vsetkom je konfrontovany manzelkou ktoru zevraj miluje a chce ju vrazdenim zachranit ale asi je domaci nasilnik tak ju napadne a skrti az ju tehotnu skoro zabije aby to nebolo malo pokusi sa zabit cloveka co mu je skoro otcom, nakoniec jeho koncu aj tak napomoze ale to predbieham. Najskor si zmeni identitu a vyzor aby este viac desil a pod tymto aliasom vrazdi, zotrocuje. Sam da rozkaz ci dopomoze zabit miliardu ludi v jednom momente,nasledne muci vlastnu dceru o com asi ale ani nevie co ho trosku zachranuje. Ale o tom ze utne ruku vlastnemu synovi to vie. Toho isteho syna este necha mucit elektrinou kym si uvedomy ze je vlastne kladas. A ludia co toto vymysleli sa idu sudit koli par nahatym foto :D ale neberte ma vazne Star Wars su moje naj filmy len som si tak premietol o com to je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plačem :D:D:D dokonale zhrnutie hexalogie

      Vymazat
    2. "A ludia co toto vymysleli sa idu sudit koli par nahatym foto :D" Kde máš ty nahatý foty? Nikde neni nic viděl

      Vymazat
  4. No to je kráva! Nejsem fanouškem SW, ale tohle mi vážně vtipné nepřišlo. Osobně mám podobných "komiků" až po krk. Je to fakt kráva!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.