pondělí 20. července 2015

Captain America: Občanská válka - Co prozradil herec Martin Freeman o své postavě?

Co od ní můžeme čekat?

Logicky se od chvíle, kdy bylo oznámeno, že se ve třetím Captain America objeví herec Martin Freeman zběsile spekulovalo o tom, koho si zahraje. Oficiálně zatím nebylo potvrzeno, kterou postavu ztvární, ale Martin alespoň aktuálně prozradil pár detailů:

"Pracuje pro americkou vládu. Pracuje na něčem, co je spojeno se superhrdiny a spolupracuje s agenturami, které pomáhají kontrolovat jejich schopnosti. Myslím. Takže si nemůžete být jistí, na čí straně je. Trochu to vypadá, že hraje jednu hru, ovšem ve skutečnosti hraje jinou. Je to typ postavy, kterou mám rád, protože není jednoznačná a nevíte, zda je hodná nebo zlá. Mám rád, když to není černobílé. Mám rád šedou, protože si myslím, že je zábava nehrát někoho, kdo není jasně načrtnutý."

Na první pohled to zní, že bude jedním z těch, kteří spolupracují na registraci supernadných jedinců, ale očividně to nebude tak jasné a Freemanova postava bude mít svou vlastní agendu. Zatím tedy není jisté, zda jeho "hrdina" bude mít předlohu v komiksech nebo půjde o originální postavu vytvořenou pro stříbrné plátno.

Stále můžeme jen hádat, koho si britský sympaťák zahraje. Ale určitě se to dozvíme dříve než 5. května 2016, kdy m film premiéru.

Máte tip, koho by si mohl Freeman zahrát?

2 komentářů:

  1. Beztak bude hrát Johna Wattsona :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Marvel černobílé postavy nemá. Dokonce i ten senátor z Iron Mana 2 byl u Hydry, proč sakra nemohl být jen obyčejný hajzl?

    Jinak jsem zvědav jestli bude hrát Brita nebo Američana. Tipuju úlisného (jak jinak) Brita hrajícího to na všechny strany, který umře nějakou komickou smrtí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.