středa 3. června 2015

Strážci Galaxie 2: První verze scénáře je hotová. Co o ní prozradil Chris Pratt?

Vehnala mu slzy do očí.

Režisér a scenárista prvních (recenze) i druhých Strážců Galaxie James Gunn na svém Twitteru oznámil, že po 48 dnech bez jediného dne volna dokončil scénář (respektive jeho první verzi) k pokračování svého komiksového hitu. A chvíli na to se o něm rozpovídal Chris Pratt, představitel Star-Lorda. I když pravda, o detaily se nepodělil:

"Znám nějaké písničky, které budou na Awesome Mix 2. To je vše, co vám můžu říct, protože pochopitelně mi není dovoleno říct nikomu nic a ani nechci, protože by to bylo jako prozradit malému dítěti, co najde pod vánočním stromečkem. Nechci povzbuzovat lidi, aby udělali díry do balícího papíru a snažili se zjistit, co je pod ním. Počkejte si na Štědrý večer. Nekažte si to. Ale prozradím, že jeho nástin příběhu a nápad mi opravdu vehnaly slzy do očí. Je to tak dobré, tak dobré. Nemůžu se dočkat, až na tom začnu pracovat a nemůžu se dočkat, až lidé uvidí, co si připravil pro druhý film. Je to opravdu velké a dobré. Z toho co vím, tak, když to viděli v Marvelu, nebyli schopni slova. Řekli na to jen ´perfektní.´ Vůbec nechtěli onen nápad upravovat, tak se jim to líbilo, že k tomu neměli žádné poznámky. Bude to pozoruhodné."

O tom se budeme moci přesvědčit 5. května 2017 a doufejme, že to bude opravdu tak skvělé, jak Chris tvrdí. Nebudeme si nic nalhávat, i kdyby to bylo špatné, tak by si asi žádný (nebo skoro žádný) herec nedovolil prohlásit to na plná ústa. Ale pravdou je, že mnozí označují první Strážce Galaxie za jednu z nejlepších marvelovek a na dvojce pracuje stejný tým, takže by bylo hodně velkým překvapením, pokud by to nedopadlo dobře.

Patříte k těm, kterým se film líbil nebo netušíte, co je na něm tak úchvatného?

1 komentářů:

  1. Strážci je jeden z mála filmů, kde mám úsměv od ucha k uchu od začátku až do konce :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.