úterý 12. května 2015

UPFRONTS 2015: FOX na podzim nabídne Minority Report. DOPLNĚNO O TRAILERY


A co dalšího?


Seriálová sezóna 2014/2015 se pomalu blíží ke svému konci. A americké celoplošné stanice již zbrojí na sezónu 2015/2016. Oznamování nových projektů, obnovení, rušení i programová schémata podzimu se odhalují na tzv. Upfronts. Po včerejším článku o NBC je nyní na řadě FOX.

Zrušené seriály: Backstrom; The Following; Gang Related; Glee; Gracepoint; The Mindy Project; Mulaney; Red Band Society; Weird Loners


NovinkyAkta X (midseason); Bordertown (midseason); Frankenstein Code (midseason); Grandfathered; Guide To Surviving Life (midseason); Lucifer (midseason); Minority Report; Rosewood; Scream Queens; The Grinder;

PODZIMNÍ ROZVRH

Pondělí: Gotham, Minority Report
Úterý: Grandfathered, The Grinder, Scream Queens
Středa: Rosewood, Empire
Čtvrtek: Bones, Sleepy Hollow
Pátek: Masterchef Junior, World's Funniest
Neděle: Bob's Burgers, Simpsonovi, Brooklyn Nine-Nine, Family Guy, The Last Man on Earth


NOVINKY


KOMEDIE

Bordertown:
Animovaný seriál o dvou rodinách žijících na hranicích Mexika a Spojených států.

Grandfathered: John Stamos hraje svobodného mládence, který zničehonic zjistí, že není pouze otcem, ale rovnou dědečkem. A teď se s tím musí vyrovnat.


The Grinder: Úspěšný herec Dean Senderson osm let hraje populárního právníka v oblíbeném seriálu. Ale pak seriál končí a Dean se vrací do svého rodného městečka, kde začne pomáhat v právnické firmě své rodiny. V hlavní roli Rob Lowe.


Guide To Surviving Life: Komedie o partě kluků, kteří zažili už všechno možné a nadělali spoustu chyb. Nyní vám řeknou, jak se jich vyvarovat. Cooper Barrett ještě pořád nezískal svou vysněnou práci, navíc se zamiloval do své sousedky. Jeden z jeho spolubydlících Neal se nedokáže rozejít se svu přítelkyní posedlou posilováním. Jeho druhý spolubydlící Barry se konstantně dostává do malérů. A k tomu všemu se k nim pořád snaží přifařit Cooperův čtyřicetiletý bratr, otec od rodiny.


DRAMA

Akta X: Legendární seriál se vrací. Tentokrát v šestidílné minisérii.

Frankenstein Code: Pětasedmdesátiletý Jimmy Pritchard je typickou ukázkou zkorumpovaného poldy, který chlastá, balí ženské a bere úplatky. Jednoho dne se připlete k přepadení, při kterém zemře. Jimmy je ale nakonec přiveden zpět k životu prostřednictvím nejmodernější technologie miliardářského sourozeneckého dua. Jimmy je nyní mladší a silnější. A je jen na něm, jestli své znovuzrození použije k dobru nebo se vrátí ke svým starým zvykům.


Lucifer: Lucifera, krále pekla, už jeho práce unavuje. Jednoho dne se na svůj trůn vykašle a vydá se žít do L.A., kde si otevře luxusní noční klub. Zde si Lucifer užívá pití, muziky a holek. Ale pak se před jeho klubem odehraje vražda, která v něm probudí již dávno pohřbené pocity. Nakonec se rozhodne pomáhat místní policii při řešení vražd.




Minority Report: Pokračování sci-fi filmu s Tomem Cruisem tentokrát bez Toma.  Příběh seriálu se odehrává o několik let později od událostí filmu. Tři bytosti schopné nahlédnout do budoucnosti se snaží začlenit do běžného života, jelikož jejich služby už nikdo nepotřebuje. Ale jeden z nich - Dash - je pronásledován hrozivými vizemi budoucnosti. A proto se snaží za pomoci policistky Lary zastavit vraždy ze svých vizí.


Rosewood: Seriál se věnuje Dr. Beaumontu Rosewoodovi - patologovi, který ve své soukromé moderní laboratoři řeší nejrůznější zločiny.


Scream Queens: Hororová komedie o vrahovi, který morduje uchazečky o členství ve vysokoškolském sesterství Kappa House.

Zaujala vás nabídka FOXu?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.