úterý 19. května 2015

Trailerová lavina: Nová upoutávka na sci-fi komedii Pixely. Trailer k filmu Labyrint: Zkouška ohněm. Nebo tři nové TV spoty k Jurskému světu

Plus ukázka z filmu We Are Your Friends se Zacem Efronem.

Komedie Pixely vypadá zajímavěji a zajímavěji. Speciálně (ale nejen) pro fanoušky videoher, kteří si jistě užijí hromadu ikonických postav na stříbrném plátně. A nepřicházejí v míru, naopak, mají destruktivní choutky.

V hlavní roli Pixelů je sice Adam Sandler, který nemá v posledních letech zrovna čuch na role, ale zrovna tahle záležitost by mohla být výjimkou. Alespoň uvolněné upoutávky tomu napovídají.



Premiéra je naplánována už na 13. srpna.

Zac jako DJ

Zac Efron sice odstartoval svou kariéru jako zpívající teenager s "žaludovitým" účesem na hlavně, ale snaží se z této škatulky vymanit. Pomoci by mu v tom mohlo i drama We Are Your Friends, ve kterém ztvárňuje mladého DJ, který má pletky s dívkou. Ale ta je zadaná a to s někým, kdo by mu mohl pomoci s kariérou. Česká premiéra filmu zatím nebyla stanovena.



Pořádný nášup dinosaurů

Fandové dinosaurů už se asi nemohou dočkat 11. června, kdy do kin dorazí Jurský svět. A jedna věc je jasná, vizuálně půjde o zajímavou záležitost. Jestli tvůrci nepodcenili i obsah, to uvidíme až v kině. Zatím si mohou užívat hlavně naše oči a to i díky třem novým TV spotům.







Podruhé do labyrintu

Pokud jde o filmové adaptace románů pro teenagery, tak jednou z nejzajímavějších byl Labyrint: Útěk (2014). Tento rok (konkrétně 17. září) se dočkáme pokračování s názvem Labyrint: Zkouška ohněm. Aktuálně se k němu objevil trailer, tak se jukněte. Speciálně si ho užijí fanoušci Hry o trůny. I když ti měli určitě radost i při sledování upoutávky na Pixely.

3 komentářů:

  1. Ti měli radost i při sledování upoutávky na Pixely? WTF? Proč by lidi, kteří mají rádi slušnou fantasy, měli mít radost z další Sandlerovské blitky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...protože tam hraje Tyrion (Peter Dinklage)

      Vymazat
    2. Ano, přesně tak to bylo míněno. Myslel jsem, že je to zřejmé.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.