sobota 2. května 2015

Avengers: Age of Ultron: Proč byla z filmu vystřižena scéna s Lokim? A kolik Kamenů nekonečna jsme ještě neviděli?

AKTUALIZOVÁNO: AVENGERS SI TO DÁVAJÍ, CHLUBÍ SE DRUHÝM NEJVÝDĚLEČNĚJŠÍM DNEM V HISTORII. Proč skončilo cameo Lokiho na podlaze střižny?

Když Idris Elba (Heimdall) před nějakou dobou prozradil, že se v Avengers: Age of Ultron (recenze) objeví scéna, ve které bude on, Chris Hemsworth (Thor) a Tom Hiddleston (Loki), udělalo to mnohým divákům radost. Ale předčasně, pokud už jste film viděli, tak víte, že camea Lokiho jsme se nedočkali.

Proč tomu tak je, vysvětlil režisér Joss Whedon:

"Tom ve filmu není... Idris se spletl... dvakrát. Něco jsme natočili, ale nefungovalo to. Ve filmu je toho tolik, je hodně plný a nechtěli jsme, aby působil přeplácaně. Opravdu jsem tam Lokiho chtěl mít, ale rozumím tomuto rozhodnutí, ´Teď má sbor až příliš hlasů.´ V určitý moment je prostě nepříjemné, mít tam až příliš dobrých věcí."

Na Lokiho si tak budeme muset počkat až do roku 2017, kdy se objeví Thor: Ragnarok, případně na vydání DVD/BR verze Avengers: Age of Ultron, pokud se tvůrci rozhodnou nabídnout na fyzických nosičích i vystřiženou scénu s Lokim.

A je tu ještě jedna zpráva, která se týká marvelovského universa. Určitě vám neuniklo, že se v něm neustále řeší takzvané Infinity Stones, chcete-li Kameny nekonečna. Dohromady je jich šest a ten, kdo je má v držení, disponuje obrovskou mocí. Nejčastěji je s nimi znázorňován Thanos, který je má zasazené do své rukavice.

Aktuálně prezident Marvel Studio Kevin Feige prozradil, které z kamenů jsme ještě neviděli a jsou to Čas a Duše.

Jinak řečeno, už nám byly představeny kameny reprezentující Prostor, Mysl, Realitu a Sílu.

Prostor je skrytý v Tesseractu, který se poprvé objevil v potitulkové scéně v Thorovi (2011). Kámen reprezentující Mysl se skrývá v žezle, které měl v Avengers (2012) v držení Loki. Realita se objevila v Thor: Temný svět (2013) ve formě zbraně nazvané Aether. A konečně Síla měla premiéru ve Strážcích Galaxie (recenze), kde byla skryta v orbu, po kterém pásl Ronan (Lee Pace).

Zbývající dva kameny uvidíme v následujících projektech (nebylo řečeno kterých) a jediné, co se zatím ví, je, že budou mít zelenou a oranžovou barvu (to bylo zmíněno právě ve Strážcích Galaxie).

AKTUALIZACE: AVENGERS V USA ODSTARTOVALI VE VELKÉM STYLU. V DEN UVEDENÍ, TEDY V PÁTEK, SI Z KIN ODNESLI 84,5 MILIONŮ DOLARŮ. VÍCE SE POVEDLO V JEDEN DEN VYDĚLAT POUZE FILMU HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI - 2. ČÁST (2011), KTERÝ SI PŘIŠEL NA 91 MILIONŮ DOLARŮ.

Chyběl vám Loki v Avengers: Age of Ultron?

5 komentářů:

  1. zaporak ze strazcu galaxie byl Ronan ne Ronanam

    OdpovědětVymazat
  2. další byl viděn v Avengers: Age of Ultron v mezititulkové scéně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam nebyl Kámen nekonečna, jen rukavice, do které tyto kameny pasují.

      Vymazat
  3. Zajímalo by mě jestli Thanos dostane aspoň na moment všechny kameny, protože .. chudák Vision :/ :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dostane je to jediné video kde má v rukavici všechny kameny nekonečna je to v upoutávce nebo na Fan-Made na youtube ...... taky si řikám :/

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.