pondělí 13. dubna 2015

Trailer: Terminátor Genisys - On se vrátí. Stojí o to někdo?

Rozežene nová upoutávka obavy? Dobrá zpráva je, že trailer nabízí hromadu nových záběrů. Špatná, že ani to není dost, aby ukázka rozehnala obavy z výsledného produktu. Už asi nemá cenu očekávat něco, co by se alespoň trochu přiblížilo původním třem filmům, a i když to může znít krutě, tak možná Genisys nebude, ani na úrovni Terminator Salvation.



A co je zarážející je, že trikově film vypadá výrazně hůře než první tři filmy, které už nepatří mezi zrovna nejmladší. Upřímně, jediné, co jakž takž funguje, je Arnie a jeho drsné výrazy a pár vtípků, ale jinak očekáváme průměrnou sci-fi podívanou. A to přinejlepším.

Máte stejný názor nebo jste optimističtější?


Pokud ještě nemáte dost, tak si užijte další krátké video. A jeho začátek je docela vtipný.

9 komentářů:

  1. John Connor terminátorem? Ne, já nechci další Počátek.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle trailer me navnadil,ted se mi to zaclo teprve libit. John terminatorem,to tu este nebylo.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se to líbí jak prase!! Čekám solidní béčko :D

    OdpovědětVymazat
  4. Podle mě to nevypadá špatně. Dal bych tomu šanci. Triky mi nepřijdou nějak špatný. Já se vcelku těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Sračka,Sračka,Super Sračka!! Omlouvám se za vulgární výrazy,ale v tomto případě není výstižnější termín.. Ti,kterým se to líbí zřejmě zapoměli,že Terminátor,kdysi platilo za seriozní sci-fi,s kvalitním příběhem..Tento hokus pokus,který příběhově ignoruje několik dílů série(ne-li celou ságu) je výsměch celé značce Terminator,a divím se,že se Arnold nechal na stará kolena do něčeho takového uvrtat..v sáze,která ho tak výrazně proslavila,nakonec téměř paroduje sebe sama,smutné...

    OdpovědětVymazat
  6. Efekty a obsazení jsou na úrovni filmů od Asylum :D Škoda... Hlavně ty herci...to je fakt špatný....

    OdpovědětVymazat
  7. Me se nejvic libila trojka a pak Salvation.Jednicka byla prulomova,ok a ve dvojce jsem si pral at Arnold zmagori a s tim druhym nejak hodne osklive vykuchaj protivnyho Connora.

    OdpovědětVymazat
  8. Fakt si nepamatuju na projekt, který by byl už z fotek a trailerů tak negativisticky pranýřovaný. Fakt doufám, že už kvůli tomu to bude neskutečná pecka.: )

    Tenhle trailer na můj vkus prozrazuje až příliš, škoda, určitě by to v kinech bez tohodle echa zapůsobilo na diáky silněji.
    No a taky ta scéna s úsměvem je krapet vykradená z prodloužené verze dvojky, ale tak to je i ten výstup z ohně a plno dalších věcí...:D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.