pondělí 27. dubna 2015

Komiksové novinky: Kdo si zahraje Barona Zema v Captain America: Civil War? A první fotografie Nightcrawlera

Legendárního Zema ztvární velmi šikovný herec.

Není to vyslovená novinka, ale až nyní to bylo potvrzeno. Daniel Brühl (Rivalové) ztvární postavu jménem Helmut Zemo alias Baron Zemo v Captain America: Civil War. Zemo je oblíbeným marvelovským záporákem, který se často staví do cesty právě kapitánovi.

Daniel zprávu o jeho obsazení okomentoval takto:

"Myslím, že vám můžu prozradit následující, aniž by mě za to uvrhli do marvelovského vězení. Několik prvních dnů jsem se tam procházel jako malý kluk a byl jsem ohromený, jak velké to je. Je to gigantický projekt. S jeho rozpočtem bychom mohli natočit dvacet filmů."

Pokud jde o samotného Zema, tak v komiksech toto jméno používali dva záporáci. Doktor Heinrich Zemo a Helmut Zemo. První zmíněný sice neměl žádné nadlidské schopnosti, ale byl to génius a mistr v boji holýma rukama i s mečem. Helmut Zemo disponuje supersílou, superrychlostí a stárne pomaleji než je běžné.

Captain America: Civil War dorazí do kina 5. května 2016.

Modrá je dobrá

V X-Men: Apocalypse se objeví několik už představených mutantů, ale v mladších verzích. Jedním z navrátivších se je i Nightcrawler, kterého v X-Men 2 (2003) ztvárnil Alan Cumming. Jeho roli v dalších X-Menech převezme Kodi Smit-McPhee.

Právě jeho první fotografie se dostala na internet a tak se můžete podívat, jak bude vypadat. Ten "Bieberovský" účes nám sice moc nevoní, ale jinak by to šlo, co myslíte?

Premiéra filmu je naplánována na 19. května 2016.

5 komentářů:

  1. Máte tam chybu - odkaz na Captain America: Winter Soldier :)

    OdpovědětVymazat
  2. A taky chybný překlad (automatický překladač?): "Myslím, že vám můžu říct následujících = "Myslím, že vám můžu říct následující....

    OdpovědětVymazat
  3. Nightcrawler vypadá divně, ale to vypadali všichni ve všech promo fotkách na Budoucí minulost. V pohybu to bude lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je super, že Dany Bruhl bude hrát Barona Zema(na):) Mé prosby byly evidentně vyslyšeny.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.