sobota 14. března 2015

Máme rádi Česko 3: Dnes začíná další řada

Máme rádi Česko už si získalo za uplynulé dva roky svoje diváky. Milionovou hranici se mu asi atakovat nepodaří, ale s postupem času si tato velká panelová sobotní show ,,sedla" a funguje jako jistota. Podařilo se dokonce vylepšit i barevné pojetí scény a tak pokud se chcete pobavit u televize, máte v tomto případě záruku kvality, která nepůjde dolů. Spíš naopak.

SOUVISEJÍCÍ: Recenze: Máme rádi Česko 2: Zlepšila se druhá řada?


I ve třetí řadě totiž zůstali kapitány Jakub Prachař a Martin Dejdar, moderátorem je opět Libor Bouček a podle našich informací se natáčení mimořádně povedlo. Máme rádi Česko tak konečně může těžit z toho, co se nepodařilo mnoha jiným panelovým show na českém trhu - z trpělivosti televize, která ho vysílá. Panelové show si často ,,sedají" delší dobu. Ladí se kapitáni, hosté, soutěže - jakmile k tomu ale jednou dojde, je o zábavu a dobrou náladu postaráno. A doufejme, že právě do tohoto stádia se Máme rádi Česko dostalo a třetí řada bude ještě lepší než druhá. Moudřejší budeme už dnes večer na Primě.

2 komentářů:

  1. Nemuzu uverit,ze by na to nekdo dobrovolne koukal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Směle tomu ale konkuruje ta soutěž Chlapi vs ženský nebo jak se to jmenuje, případně jsem dnes omylem zapl ČT1 kde Zpívala celá rodina, a to mi málem vypálilo oči a rozpáralo uši.. :D
      Jsem zvědav kam až může TV zábava klesnout, člověk by řekl že GOGOšou bylo dnem ale stále tam asi nejsme :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.