sobota 14. března 2015

Kráska týdne: Monica Raymund - Umí hasit požáry a má ráda holky i kluky

Tmavá kráska má kořeny v Dominikánské republice a slabost pro ženy i muže.

Monica se narodila 26. července 1986 a to do docela bohaté rodiny. Otec pracoval jako šéf úspěšné společnosti zabývající se prodejem počítačových komponent a matka se věnuje dobrovolnictví a je spoluzakladatelkou tanečního studia.

Není tak překvapením, že Monica začala tíhnout k umělecké branži. Poté, co vystudovala střední školu na Floridě, dostala se na prestižní Julliard School v New Yorku. Tam se začala intenzivněji věnovat divadlu (i když koketovala s ním už na střední škole).

Zkušenosti sbírala v různých divadlech v New Yorku nebo v Bostonu, ale pokukovala i po televizi. Šanci ukázat se širšímu publiku dostala v roce 2008, kdy se objevila v seriálu Právo a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

Šlo ale jen o epizodní roli. Mnohem více prostoru měla v další kriminální podívané a to sérii Anatomie lži, kde hrála od roku 2009 do roku 2011. Ihned nato získala další zajímavý job a to v ceněném seriálu Dobrá manželka.

Zatím největší příležitost ale přišla o rok později, kdy byla obsazena do jedné z hlavních rolí v úspěšném seriálu věnovaném hasičskému sboru. Samozřejmě je řeč o Chicago Fire. V něm ztvárňuje Gabrielu Dawson, bývalou záchranářku, která se rozhodla stát se hasičkou.

V roce 2011 se herečka vdala za spisovatele Neila Patricka Stewarta, ale už o dva roky později začali žít odděleně. Rozvedli se v roce 2014. Monica se netají tím, že je bisexuálka a podporuje práva LGBT menšiny.




2 komentářů:

  1. Oženila se? Ona měla operaci na chlapa? :D Ženy se vdávají, pokud vím ;) Jinak dobré vědět, že i my holky máme teda šanci :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.