čtvrtek 5. března 2015

Expendables: Postradatelní - Akční filmová série míří na obrazovky

Chystá se seriálová verze.

První díl bezva, druhý díl slušný, třetí díl..., no řekněme, že by si série Expendables potřebovala napravit reputaci. A to by mohl zvládnout chystaný seriál, který připravuje stanice FOX.

Ale než začnete radostí skákat až do stropu, protože doufáte, že uvidíte na obrazovkách Stalloneho a spol., tak ještě vydržte. V televizní podobě totiž uvidíme úplně nový tým, takže ne staré známé z kin, ale staré známe z obrazovek.

Tvůrci totiž chtějí nahnat do seriálu legendární televizní hvězdy, aby si zahrály v, citujeme, "zábavném akčním dramatu".

Rovnou si přiznejme, že termín "drama" je malinko přehnaný, všem nám je asi jasné, že tu půjde hlavně o akci. Ostatně, už samotný nástin příběhu nezní zrovna "oscarově" - tým dobře trénovaných hrdinů bude muset zastavil teroristickou organizaci.

Sylvester Stallone a Avi Lerner, kteří produkují filmové Postradatelné, budou produkovat i seriál, scénář zajistí dvojice Kirk Ward a Greg Coolidge a na seriálu bude spolupracovat i Shane Brennan, který zastává pozici showrunnera u NCIS: LA.

Je také nutné upozornit, že půjde o takzvanou "event. sérii", což ve zkratce znamená, že se počítá s jednou dějově uzavřenou řadou a nižším počtem dílů, než má standardní řada běžných seriálů.

Zatím není jasné, kdy se seriálu dočkáme. Koho byste v něm rádi viděli?

7 komentářů:

  1. Chucka Norrisa :D na Walkera - Texas Rangera sa nezabúda :D

    OdpovědětVymazat
  2. Televizní hvězdy takže David Haselhof, Kevin Sorbo, Lorenzo Lamas, Rob Stewart, Richard Dean Anderson, Tom Selleck nikdo další mě zatím nenapadá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. James McCaffrey, Sarah Michelle Gellar, Lucy Lawless. Pak bylo ještě něco na stylu Zmije s epickým vrtulníkem. Britští Profesionálové, německá tvorba - Rex, Kobra,... a samozřejmě tuna druhořadých detektivek. Je těžké složit tým když máš k dispozici armádu.

      Vymazat
    2. Jsem rád, že někdo zmínil Lucy Lawless :)).

      Vymazat
  3. 3 mě nebrala hlavně ten přehnanej kone.

    OdpovědětVymazat
  4. Kevin Sorbo, Lorenzo Lamas, Rob Stewart, Richard Dean Anderson,
    Erdogan Atalay, Hasselhof, Sutherland, Lawless, Went Miller, Charlie Sheen, Josh Holloway, Tom Welling, Lena Headey, Jason Momoa, Travis Fimmel, David Duchovny a cameo na konci a začiatku sezóny pre Staloneho

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.