čtvrtek 26. března 2015

Česko Slovensko má Talent 5: První tajenka odkrytá - známe nové moderátorské duo


Kdo převezme otěže po Pycovi a Prachařovi? Na podzim nás opět čekají dvě nejlepší a nejprofesionálněji odvedené reality show - Česko Slovensko má Talent a SuperStar. Castingy na obě show již odstartovaly, ale kromě toho se o nových řadách nic moc nevědělo.



Pak jako první televize Nova a Markíza oznámily, že se jim povedlo do role moderátora SuperStar obsadit Martina "Pyco" Rausche, kterému SuperStar na Slovensku otevřela dveře k velkým talentovým show.

Pro tvůrce ČSMT i pro Jojku s Primou tedy vyvstala palčivá otázka: "Kdo bude moderovat pátou řadu?" Ve hře samozřejmě bylo hned několik možností. Tou zřejmě nejočekávanější bylo spárování Jakuba Prachaře s novým slovenským kolegou. Nikdo však netušil, jak by spolu působili.

Další diskutovanou možností bylo nechat Talent moderovat nynější tvář Primy a na Slovensku velmi známého Leoše Mareše.

Tvůrci Talentu se ale nakonec podle slovenského Nového Času rozhodli úplně jinak. Show se v oblasti moderace vrátí zpátky ke kořenům a pokusí se objevit nové funkční duo.

Jedná se o slovenské duo - Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Fogáč alias Junior a Marcel, které sice v Česku není známé, na Slovensku jde ale v současnosti o nejpopulárnější mužskou moderátorskou dvojici s velkou fanouškovskou základnou na FB (150.000 fans). Společně momentálně úspěšně moderují slovenské Nikto nie je dokonalýJak si noví moderátoři povedou, zjistíme až se startem nové řady ČSMT.

Co na volbu nových tváří říkáte vy? Myslíte si, že dokáží nahradit Pyca s Prachařem?

Zdroj: čas.sk

Foto: RTVS

1 komentářů:

  1. ja len doplním, že obaja sú moderátori Fun rádia, kde kedysi začínali aj Adela a Pyco a Funko je známe skutočne kvalitnými moderátormi so zmyslom pre humor

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.