čtvrtek 5. února 2015

Trailer: Rychle a zběsile 7 - Jason Statham vs Rock? Tak to ano, to si necháme líbit

Další upoutávka šlápla na plyn.


Sedmý díl série Rychle a zběsile se musel potýkat s velkou nepříjemností, když během automobilové nehody zemřel jeden z představitelů hlavních rolí Paul Walker, takže se jeho datum premiéry odsunulo. Ale fandové zběsilé automobilové podívané se brzy dočkají. Konkrétně 2.4.2015.

Režii si tentokrát vzal na starost James Wan, který se zatím věnoval spíše hororům, ale očividně mu jdou i (extrémně) přepálené akční filmy. Série Rychle a zběsile si nikdy nelámala hlavu s realističností a to platí i pro sedmičku. Skoro tři minuty dlouhý trailer je plný scén, u kterých se člověk musí trochu pousmát.

Lidé tu létají vzduchem, auta tu létají vzduchem, hlavní hrdinové se zdají být v podstatě nesmrtelní, je toho dost, co je takzvaně "over the top", ale to holt k Rychle a zběsile patří. Stejně jako řeči o síle rodiny, divoké honičky, přestřelky a souboje. A právě ty jsou pro nás vrcholem traileru, hlavně ten, ve kterém se řežou Jason Statham a Rock.

Přestože šestý díl nás až tak neoslovil (recenze), sedmička naši pozornost má.


Jak se na film těšíte?

7 komentářů:

  1. Jak se těšíme? my fanoušci rychlosti, akce a pěkných holek určitě!

    OdpovědětVymazat
  2. To zase bude kecalů jak je to nereálný film :-D. Jenže to prostě k tomu filmu patří.

    OdpovědětVymazat
  3. nic proti, ale nesouhlasim stim, ze to k filmu patri - viz 1 a 2 dil - ty jsou realne, perfektni a dokonale. nerealnost zacla byt az od 4 dilu, kdy to slo s kvalitou a realnosti hodne z kopce. rychle a zbesile skoncilo druhym dilem. tedka uz to je spatlanina nekolika zanru. - nekamenujte me, je to jen muj nazor.

    OdpovědětVymazat
  4. No jako ta scena jak preletne z jednoho mrakodrapu do druheho, pak jeste vyskoci z auta a je v poho... mam dost :)

    OdpovědětVymazat
  5. furt lepsi nez nekonecne letiste

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.