čtvrtek 26. února 2015

Supergirl: Co prozradila Melissa Benoist o své postavě?

Sympatická herečka se rozpovídala o hlavní roli v komiksovém seriálu.

Jedním z chystaných projektů na motivy komiksů je také Supergirl, kterou uvidíme na televizní stanici CBS. Hlavní roli získala Melissa Benoist, kterou si pamatují fanoušci muzikálového seriálu Glee.

Právě ona se rozpovídala o své roli:

"Co je na ní úžasného, je to, že jde o postavu, se kterou se člověk dokáže ztotožnit, bez ohledu na její schopnosti. Na co se nejvíce těším, je příběh člověka, který si uvědomí svůj skutečný potenciál a své síly a myslím, že je to něco, čemu dokáže porozumět většina z nás a co většina z nás také chce - opravdu se na to těším."

Samozřejmě, že je Melissa nervózní, je to její první velká role, ale těší se:

"Je to trošku znepokojující. Je to znepokojující, ale dobré. Jsem ráda, když mě něco posouvá dopředu. Ráda pracuji ve stresu."

Kromě hlavní postavy už byly obsazeny další role a to James Olsen, toho si zahraje Mehcad Brooks, kryptonskou matku ústřední hrdinky Aluru Zor-El ztvární Laura Benanti a Cat Grant dostala na starost Calista Flockhart. Taktéž se hledá představitel Supermana, který se v seriálu také objeví (i když to je trošku složitější, nebude mu vidět do tváře, pátrá se tak po někom, kdo bude svými tělesnými dispozicemi připomínat muže z oceli).

Těšíte se na seriálovou podobu Supergirl?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.