středa 4. února 2015

Star Wars: Kdo by si mohl zahrát hlavní ženskou a mužskou roli ve spin-offu k Hvězdným válkám?

Režisér Gareth Edwards pokukuje po zajímavých hercích.

Felicity Jones
Asi netřeba opakovat, že kromě standardní série Hvězdných válek jsou v přípravách také sólové filmy. Ten první (2016) dostal na starost Gareth Edwards (Godzilla). Už se také objevil seznam slečen, které by si v projektu mohly zahrát hlavní roli. Hodně se mluvilo především o Tatianě Maslany (Orphan Black), ale nakonec to nebude ona. O blíže nespecifikované roli totiž jedná Felicity Jones (Teorie všeho).


Aaron Paul
Kromě toho se samozřejmě hledá i představitel hlavní mužské postavy (spekuluje se o tom, že by mělo jí to mladého Hana Sola) a v tomto případě padají dvě jména. Édgar Ramírez (Che Guevara) a Aaron Paul (Perníkový táta). Tahle dvojice je podle některých zdrojů na seznamu herců, které by tvůrci ve filmu rádi viděli.

Není to poprvé, co je Aaron spojován se jménem Han Solo a rozhodně by to byl zajímavá (i když asi některými ne zrovna pozitivně přijatá) volba. Je otázkou, zda je Édgar uchazečem o stejnou roli nebo by si měl zahrát někoho jiného.

Édgar Ramírez
Ono je také možné, že jsou zvažováni pro úplně jiné role. Pokud jde o informace týkající se filmu, tak jsou tvůrci hodně skoupí na slovo.

Dokonce nebylo potvrzeno ani to, že se děj bude točit kolem krádeže plánů Hvězdy smrti. O tom se sice mluví už dlouho, ale z Lucasfilm nebo společnosti Disney se k tomuto ještě nikdo oficiálně nevyjádřil.

Zatím tak víme jen to, že se režie ujme Gareth Edward, scénář napíše Chris Weitz, který přepracovává původní verzi od Garyho Whitty a také už bylo oznámeno datum premiéry - 16. prosince 2016.

Co si o obsazení myslíte?

3 komentářů:

  1. Proč furt filmy z doby Skywalkeru dit tady uz bylo 6 epizod.Co takhle stara republika doba Darth Bane o pravidle dvou.Tohle je furt to stejny!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych byl jedině pro, aby to bylo z Old Republic.

      Vymazat
  2. Tak taky bych byl rád za starou republiku, ale ani takovej padawan Yoda by nebyl marnej, zajímalo by mě jestli měl za mlada vrásky..

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.