středa 4. února 2015

Star Trek 3: Tvůrci filmu by prý rádi Bryana Cranstona jako záporáka

Perníkový táta ve vesmíru?

Svět Star Wars a Star Trek začíná být čím dál více propojený. Nejen, že režisér prvních dvou novodobých filmů Star Trek J.J. Abrams režíruje novou epizodu Hvězdných válek, ale aktuálně se objevily zvěsti, že by tvůrci třetího Star Treku 3 v hlavní záporné roli rádi viděli Bryana Cranstona.

Ten si zahrál jednu z hlavních rolí v nedávné Godzille (recenze), kterou režíroval Gary Edwards. Ten nyní pracuje na prvním spin-offu ke Star Wars. A pokud vám tohle přijde málo překombinované, tak se spekuluje o tom, že hlavní mužskou roli v tomto filmu možná ztvární Aaron Paul, který hrál s Bryanem v kultovním Perníkovém tátovi.

Zatím jde jen o nepotvrzené info, ale Cranston už se prý setkal se zástupci Paramountu a ti by ho jako zloducha viděli velmi rádi (a kdo ne). Každý správný film potřebuje charismatického padoucha a to by Bryan zvládl levou zadní.

Kromě toho se šíří zvěsti, že se dočkáme tří nových ženských postav. První z nich bude kapitánka lodě Federace, která bude soutěžit s Kirkem (Chris Pine) a stejně jako on bude drzá a sebevědomá.

Taktéž prezidentka Federace bude žena a půjde o herečku, která je velmi známá a dá se popsat jako autoritativní typ. Nakonec uvidíme i exmanželku Leonarda McCoye (Karl Urban).

Zatím není jasné, které herečky by měly dané postavy ztvárnit nebo alespoň to, zda už má Paramount nějaké kandidátky (vyjma prezidentky Federace, u které se zdá, že už představitelku mají).

Ještě jedno je ale nutné upozornit, že studio zatím žádné tyto informace nepotvrdilo. Premiéra filmu je naplánována na 28.7.2016, režie se ujme Justin Lin (série Rychle a zběsile).

Líbil by se vám Bryan jako hlavní záporák?

2 komentářů:

  1. Fuck yeah!...I'M THE ONE WHO KNOCKS!

    OdpovědětVymazat
  2. Že by po dlouhé době záporák, z kterého opravdu půjde strach?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.