středa 11. února 2015

Komiksové novinky: Ve kterém filmu od Marvelu se poprvé objeví Spider-Man? A jak je na tom Sinister Six?

Aktualizováno: Je dál v plánu The Amazing Spider-Man 3? Zpráva o tom, že se Spider-Man stane součástí marvelovského filmového universa otřásla internetem před pár hodinami. Aktuálně bylo prozrazeno, ve kterém projektu si odbude svou premiéru.


Dnes jsme vás s radostí informovali, že se Sony dohodlo s Marvelem a Spider-Man se objeví v MCU (Marvel Cinematic Universe). Logicky se ihned začalo spekulovat o tom, ve kterém projektu by se Spidey měl objevit nejdříve. Mnohé dohady mluvily o třetím Captain America, protože jeho námětem je Civil War a v té (alespoň v komiksech) sehrál Peter Parker, respektive jeho superhrdinské já, důležitou roli. To bylo nyní potvrzeno.

Se Spider-Manem se tak v marvelovském filmu uvidíme poprvé v květnu příštího roku, kdy má premiéru právě Captain America: Civil War. Následně by se měl vrátit v dalším sólovém projektu, na kterém bude se Sony spolupracovat Marvel.

A pokud vás zajímá, zda Sony nadále plánuje i projekt Sinister Six, který se točí kolem proslulé partičky zloduchů, tak ano, film odpískán nebyl. Ale určitě ho neuvidíme v listopadu příštího roku, jak se původně uvažovalo, ale později (datum zatím nebylo upřesněno).

SOUVISEJÍCÍ: SINISTER SIX: PŘEDSTAVUJE IKONICKÉ ZÁPORÁKA SPIDER-MANA, KTEŘÍ SE DOČKAJÍ VLASTNÍHO FILMU

Z Hry o trůny do universa X-Men

Nedávno jsme se dozvěděli, že mladou Jean Grey si v X-Men: Apocalypse (2016) zahraje Sophie Turner, která se zatím proslavila hlavně rolí Sansy Stark ve Hře o trůny. A herečka si je vědoma, že právě seriál HBO jí hodně pomohl:

"Myslím, že jedním z důvodů toho, proč si mě pro roli vybrali, je to, že viděli temnou stránku Sansy. Možná, že si pomysleli, ´Ooo, Phoenix, Jean Grey.´ Já rozhodně vidím spoustu podobností... Jean se potýká se svou mocí... a tím, že není akceptována ve světě lidí. A myslím, že ve Hře o trůny se Sansa cítí podobně, ona chce být jen normální princeznou/královnou a žít normální život - ale nežije, díky tomu všemu zmatku. Myslím, že Jean se svým způsobem cítí podobně."

Pokud jde o to, zda se bude Sophie inspirovat u původní představitelky Jean Grey Famke Janssen, tak i k tomu se vyjádřila:

"Myslím, že Famke ztvárnila Jean skvěle, ale je nutné poznamenat, že já hraji její mladší verzi. Svým způsobem chci Famke napodobit, protože ona byla Jean v prvních dvou filmech, ale dodám postavě také mnoho svého. A také se budu inspirovat u komiksů. Prostě nevím, uvidíme."

Aktualizace: Pokud vás zajímá, jak nastalá situace ovlivní osud série The Amazing Spider-Man, tak drasticky. Sony dál nepočítá s tím, že by vznikl The Amazing Spider-Man 3. Ale jak bylo řečeno, nadále se pracuje na Sinister Six a také na spin-offu ke Spider-Manovi, v němž by měla být věnována pozornost zatím blíže nespecifikované ženské postavě (prosili bychom Black Cat, díky). Také se šíří zpráva, že Spider-Mana dál nebude ztvárňovat Andrew Garfield, ale výrazně mladší herec.

Tak jsme zvědavi, jak se Spider-Man předvede v Captain America, zda do filmu dobře zapadne. A stejně se těšíme na Sophii jako Jean. Jste v tom s námi?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.