úterý 17. února 2015

Deadpool: Filmaři vyhlásili casting. Jaké postavy chtějí obsadit?

Koho tvůrci hledají?


Filmový Deadpool se začíná pomalu připravovat a tak je na čase hledat vhodné obsazení. Už víme, že se jako ústřední postava vrátí Ryan Reynolds. Roli získala i tvrdá holka Gina Carano, ta ztvární mutantku s nadlidskou silou jménem Angel Dust, v komiksu jde o členku skupiny, která si říká Morlockové. Dále uvidíme T.J. Millera a Eda Skreina. Mluví se i o tom, že se objeví Colossus, kterého v sérii X-Men hraje Daniel Cudmore (ale ten zatím smlouvu nepodepsal). Aktuálně byl také vyhlášen casting na další role. Tady je jejich popis:

Ridge - Jakákoliv etnicita, věk třicátník až raný padesátník. Velký, svalnatý, agresivní, domýšlivý a nejistý, svým způsobem trošku č*rák, ale se smyslem pro humor. Není to psychopat, je praktický, ale morálně neutrální - mučení lidí si neužívá, je mu to ukradené.

Lindsay - Jakákoliv etnicita, dvacátnice, atraktivní a protřelá. Chytrá, tvrdá, krásná, ale trošku zlomená. Nikdy to neměla snadné a tak si vybudovala hroší kůži a cynickou image. Ovšem, není to oběť - možná neměla skvělý život, ale nějak to zvládla a dělala, to co musela. Má skvělý smysl pro humor, který je ale založený na ironii a sarkasmu.

Simon - Jakákoliv etnicita, věkové rozpětí těsně před třicítkou až raný čtyřicátník. Svérázný, zábavný, ale také trochu prohnaný. Mluvka, který vždy hledá příležitost jak si namastit kapsu. Stará se hlavně a především o sebe, ale ve finále mu není úplně cizí loajalita.

Shirley - Afroameričanka, věkové rozpětí těsně před sedmdesátkou až raná osmdesátnice. Světaznalá, s talentem žertovat ve správnou chvíli, sarkastická, se smyslem pro suchý humor, zábavná.

Kathy - Jakákoliv etnicita, teenagerka, unavená životem, ale s talentem zažertovat ve správnou chvíli, sarkastická, tak trošku šašek.

Keren - Jakákoliv etnicita, věkové rozpětí raný dvacátník až těsně před čtyřicítkou. Vážný, velký, drsný.

Albert - Jakákoliv etnicita, věkové rozpětí raný třicátník až raný padesátník. Velký, urostlý, nebezpečný.

U všech rolí je poznámka, která upozorňuje, že by měl být herec schopen upsat se dalším třem potencionálním sequelům.

Přiznáme se, že jsme trošku zmatení, protože se objevily zprávy, že T.J. Miller ztvární Simona a Ed Skrein pak Ridge, ale zřejmě ne, protože se po nich stále pátrá. Buď se herci ve filmu neobjeví nebo dostanou na starosti jiné role.

Nutno také upozornit, že jména postav nemusejí být finální a je tu velká množnost, že se pod některými z nich skrývají z komiksů známé postavy.

Deadpool dorazí do kin zhruba za rok.

1 komentářů:

  1. Být velký a drsný a nebo atraktivní dvacátnice tak už se tam hlásím...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.