sobota 10. ledna 2015

X-Men: Apocalypse - Kdo by si mohl zahrát Storm, Jean Grey nebo Cyclopse?

Vyrojily se spekulace o kandidátech na role oblíbených mutantů.


Další přírůstek do série X-Men, tentokrát s rázným podtitulem Apocalypse, se bude odehrávat v první polovině osmdesátých let minulého století, takže bylo jasné, že pro představitele mutantů, které už známe z původní trilogie, budou tvůrci nuceni najít mladší herce. Počítačové efekty jsou sice mocná zbraň, ale aby z čtyřicátníků udělali junáky, to by asi nebylo snadné.

Proto filmařů nezbývá nic jiného, než obsadit nové a svěží herce, kteří ztvární oblíbené hrdiny. A nyní se objevil seznam těch, kteří by si mohli zahrát pilíře týmu X-Men a to Cyclopse, Jean Grey a Storm.

V případě Cyclopse padlo velké množství jmen. Dvě už dříve, konkrétně jde o Charlieho Rowea (Piráti na vlnách) a Timothée Chalamet (Interstellar). K nim teď přibyli další kandidáti a to Jamie Blackley (Borgiové), Tye Sheridan (Mud) a Taron Egerton (Kingsman: Tajná služba).

I v případě Jean Grey známe několik kandidátek z dřívějška. Už před nějakou dobou se mluvilo o Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž), Elle Fanning (Koupili jsme ZOO) a Chloë Grace Moretz (Kick-Ass). Poslední zmíněná ale prý musela nabídku, kterou skutečně dostala, odmítnout, kvůli tomu, že už se upsala jiným projektům. Zbyly nám tak první dvě dámy a k nim se přidávají Sophie Turner (Hra o trůny) a Saoirse Ronan (Pokání).

Pokud jde o uchazečky o roli Storm, tak je seznam poměrně skromný, zatím obsahuje dvě jména - Alexandra Shipp (Ray Donovan) a Zendaya Coleman (Hodně štěstí, Charlie).

Musíme poznamenat, že hlavně v případě kandidátek na roli Jean Grey filmaři pokukují po hodně zajímavých herečkách. Tak jsme zvědaví na koho nakonec padne volba.

Premiéra X-Men: Apocalypse je naplánována na 19. května 2016, natáčení by mělo začít v dubnu tohoto roku. Film by se měl zaměřit na původ mutantů a uzavře trilogii, kterou odstartovali X-Men: První třída.

Koho byste si v rolích mladších verzí známých mutantů představovali vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.