čtvrtek 1. ledna 2015

Rambo: Last Blood - Sylvester Stallone má v plánu dalšího Ramba, spin-off k Rockymu i kriminálku Scarpa

Rok 2015 bude pro Stalloneho nabitý.


Sylvester Stallone si musí po nepodařených Expendables: Postradatelní 3 (recenze) napravit reputaci a bude mít hned několik šancí.

Brzy totiž začne produkce filmu Creed, což bude spin-off k sérii Rocky a v hlavní roli bude vnuk Apolla Creeda (Carl Weathers). Stallone si zopakuje roli Rockyho a zaujme pozici trenéra mladého Creeda. Toho ztvární Michael B. Jordan. Natáčení bude probíhat ve Filadelfii.

Následovat bude další a s největší pravděpodobností poslední díl série Rambo, tentokrát s podtitulem Last Blood. Počítá se s tím, že by měl Stallone ztvárnit nejen hlavní roli, ale také se ujmout režie (i když to ještě nebylo potvrzeno). Původně se mluvilo o tom, že by film měl adaptovat knihu Hunter Jamese Byrona Hugginse. Bohužel aktuálně není jasné, zda to stále platí nebo ne. Ale Stallone před pár dny prozradil, že je scénář hotový.

A aby toho neměl Sly málo, tak si zahraje v kriminální podívané Scarpa o Gregorym Scarpovi, který pracoval pro mafiánskou rodinu Colombových, ale také byl několik dekád informátorem FBI. Velice zajímavě vypadá tvůrčí tím, režii obstará Brad Furman (Obhájce) a scénář napíše Nicholas Pileggi (Mafiáni).

Podle dosavadních informací to vypadá, že jako první dorazí do kin Scarpa a to někdy v průběhu letoška. V roce 2016 by to pak měl Creed a u Ramba není známo, kdy bude k vidění.

Na který film se těšíte nejvíce?



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.