čtvrtek 1. ledna 2015

Téma: Nejlepší trailer roku 2014 podle redakce Gorilly

Které filmové upoutávky nás dostaly do kolen?

Trailery jsou extrémně důležitou součástí marketingové kampaně. Bez přehánění mohou filmu velmi pomoci a nebo ho "potopit". Které z ukázek nás v roce 2014 nejvíce oslnily?

Lukáš Franta

Skvělých a odvážných trailerů se letos urodilo nadprůměrně. Teaser pro Americký Sniper zaujal napětím, Star Wars: Síla se probouzí jednoduchostí a přitom rafinovaností. Pobavil mě trailer pro Grandhotel Budapešť (stejně jako celý film), ale čtyři trailery podle mého soudu dominovaly. Godzilla vytvořila dojem, že nás čeká velkolepá a inteligentní podívaná a záběry výsadku s červenými dýmovnicemi patří vizuálně k tomu nejvýraznějšímu z letošního roku (i když film u mě dopadl úplně jinak). Stejně tak trailer pro Inherent Vice vytvořil dojem, že nás čeká skvělá černá komedie (ale prý není, uvidíme). O vítězství si to u mě rozdali ale jiní dva kandidáti. Mad Max: Zběsilá cesta je originální náhul s odvážným hudebním doprovodem, jenže ani to nestačí na Strážce Galaxie. Jejich trailer nabídl hlášky i akci a navíc přišel s nečekaným hudebním doprovodem, který geniálně skloubil s Quillovým bolestným výkřikem. Nejlepší trailer měli Strážci Galaxie. Starlord! - Who?



Honza Liška

Mad Max: Zběsilá cesta – Bez diskuze nejlepší trailer, jaký jsem letos viděl. Bude to zřejmě tak šílená jízda, jakou slibuje už samotný název.



Honza Lysý

Stejně jako kolegy, i mě oslnil trailer k Mad Max: Zběsilá cesta, který je dynamickou strhující podívanou. Jako milióny jiných mě pak okouzlila upoutávka ze Star Wars: Síla se probouzí. Ale jako komiksový fanda musím jako nejlepší trailer zvolit ukázku z Avengers: Age of Ultron. Ta je nejen plná osudových scén, ale nabídne také působivý voiceover v podání Jamese Spadera, který ztvárňuje záporáka Ultrona.



Jaký trailer je vaší jedničkou roku 2014?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.