středa 28. ledna 2015

Krotitelé duchů. A je to venku, konečně víme, kdo bude krotit duchy a kdy k tomu dojde

Odhaleno obsazení a datum premiéry.

Třetí Krotitelé duchů byli odkládáni dlouho, ale ledy se hnuly ve chvíli, kdy se jich ujal režisér Paul Feig. Ten se také rozhodl k několika odvážným krokům a to, že nechce na předchozí dva filmy příliš navazovat, ale spíše začít znovu, také hodlá přidat více strašidelné atmosféry a navíc ohlásil, že v centru dění bude tým složený pouze z žen.

Spekulovalo se o spoustě jmen, ale dohady nyní končí, Feig odhalil, které slečny si vezmou na záda Proton Packy a budou nahánět paranormální bytosti.

Kate McKinnon (vlevo) a Leslie Jones
S dvěma herečkami už režisér spolupracoval, jde o vtipnou slečnu Kristen Wiig a baculku Melissu McCarthy. K nim se pak přidá Kate McKinnon a Leslie Jones. Obě si svůj humor protrénovaly v pořadu Saturday Night Live.

Kristen a Melissa nejsou překvapením, o těch se mluvilo, Kate a Leslie ano, ty nebyly zmiňovány. Tvůrci tak zřejmě chtěli dvě známá jména a dvě, která nejsou ještě tak profláklá.

Pokud jde o samotné postavy, tak čtveřice bude složena z těchto hrdinek - Erin Gabler, Abby Bergman, Jillian a Patty. Zatím není jasné, jak si herečky role rozdělí.

Režisér Paul Feig také doufá, že by byl Bill Murray ochoten střihnout si ve filmu cameo a jako záporáka by tvůrci chtěli získat Petera Dinklage (Hra o trůny).

Natáčení je naplánováno na léto tohoto roku a už bylo i zveřejněno datum premiéry, dojde k ní 22. července 2016.

Jak jste spokojeni s obsazením?

8 komentářů:

  1. dokonale obsadenie. Vyborne komicky. Z novych hlavne Kate je uplne bozska.

    OdpovědětVymazat
  2. Mno nevím, Wiig si jako jedinou dokážu představit. McCarthy jenom pokud nebude klasicky přehrávat, což vztaženo k roli asi bude. Kate ani Leslie moc neznám, ale zrovna Leslie mi už teď nějak nesedí.

    OdpovědětVymazat
  3. Krister Wiig byla během svých sezón v SNL úplně boží a i ve filmech nyní skvěle hraje, Kate McKinnon ji v SNL fakticky nahradila a nahradila úspěšně. Především její verze Justina Biebra a Ellen DeGeneres nemá chybu

    OdpovědětVymazat
  4. To bude průser :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krome Wiig maj vsechny drzku jak pytel na zmije a ta kredenc je jeste navic tlusta.

    OdpovědětVymazat
  6. Proč mi přijde, že to bude ptákovina jak mraky?

    OdpovědětVymazat
  7. Trošku se bojim, že to bude postavený jen na efektech a akci jako třeba Transformeři a že bez původních herců to nebude prostě ono...ale kdo ví... Každopádně Bill Muray, Sigourney Weaver nebo Rick Moranis se nenahrazují zrovna snadno...:)

    OdpovědětVymazat
  8. Také předpovídám průser.
    Nejen že ženské skupiny nefungují, ale ani původní film neměl úspěch založený na tom, že by jsme pozorovali filmový příběh bandy plné komiků.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.