sobota 10. ledna 2015

Kráska týdne: Caity Lotz - Slečna, která nakopává zadky stejně dobře jako Arrow

Kalifornská rodačka, která ztvárnila jednu z nejoblíbenějších hrdinek z komiksů DC.

Caity se narodila v San Diegu ve slunné Kalifornii a už velmi brzy se začala zajímat o kariéru v showbyznysu. Ovšem ne jako herečka, ale jako tanečnice, takže ji mohli vidět fanoušci Avril Lavigne nebo extravagantní Lady Gaga (zahrála si například v klipu Paparazzi). Pracovala i na videích Davida Guetty nebo třeba taneční skupiny Cascada.

Úspěšná byla i v reklamách, propagovala značky jako Reebok nebo T-Mobile. Své taneční zkušenosti zúročila ve webové sérii The Legion of Extraordinary Dancers nebo jako dublérka v Let´s Dance 3D (2010).

V roce 2005 se přidala k dívčí skupině Soccx, která vydala několik singlů a jedno album v roce 2008. Lotz se také věnovala modelingu, takže se objevila v časopisech Esquire nebo Men´s Health.

Pokud jde o hereckou práci, tak první menší roli získala ve videofilmu Bravo Girls: Všechno nebo nic (2006), který se věnoval roztleskávačkám. Následovala práce na několika seriálech (Zákon a pořádek: Los Angeles nebo Mad Men) a objevila se i v komediální hororové sérii MTV Údolí smrti. V té si nejen zahrála, ale také se postarala o kaskadérské kousky své postavy.

V roce 2013 byla k vidění v dalším tanečním filmu, v nepříliš povedeném Battle of the Year: Dream Team, ale především se představila v seriálu Arrow jako Sarah Lance alias Canary. A velmi brzy se stala miláčkem publika. Také tu mohla uplatit své bohaté znalosti bojových umění (taekwondo, wushu nebo Muay Thai), parkouru a trickingu (kombinace různých bojových umění a akrobacie).

V minulém roce se pak vrátila do seriálu Mad Men, objevila se v sérii Stalker, zahrála si ve filmech Stroj nebo Pact II (roli měla i v jedničce z roku 2012, u nás projekt běžel pod názvem Hrůzná minulost) a aktuálně pracuje na filmu 400 Days.

Také jste si Caity v Arrowovi oblíbili?





5 komentářů:

  1. parádní kočka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Videl som ju v Stalkerovi na full HD velkej telke a poviem Vam moze dakovat za to ze existuje make up. Ma tak znicenu plet ze na ulici by sa za nou nikto z vas neobzrel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..no nie som jej fanusik teda ale len tak z pohladu by som povedal ze ta "znicena plet" su pehy a pigmentove skvrny co je u ludi citlivych na uv uplne normalne aj to ze sa to zakryva mejkapom ked je treba

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.