středa 28. ledna 2015

Indiana Jones: Bude v nové verzi mrskat bičem sympaťák Chris Pratt?

Našel se důstojný nástupce pro Harrison Forda?

Další Indiana Jones je sice ještě hudbou vzdálené budoucnosti, ale už se pomalu začíná hledat někdo, kdo by měl dostatek charismatu, aby mohl nahradit Harrisona Forda a ztvárnit Henryho Jonese Jr.. Do oka Lucasfilmu padl Chris Pratt, který si získal fanoušky díky seriálu Parks and Recreation a v poslední době se do povědomí publika zapsal hlavně díky marvelovce Strážci Galaxie (recenze). Tento rok se pak ukáže v Jurském světě, kde se bude prohánět na motorce mezi velociraptory. A to už je slušná průprava, aby byl někdo zvažován pro roli Indiana Jonese.

Ovšem, jak jsme naznačili, tak pátý díl série ještě vůbec není jistý. Zaprvé, Lucasfilm byl odprodán Disneymu a ten zatím nenaznačil, co má s Indiana Jonesem v plánu. Zadruhé, Lucas sám se odebral do důchodu. I když je pravda, že prozradil, že chce v sérii pokračovat.

Mimochodem, Harrison Ford zmínil, že by se do role klidně rád vrátil, i když už to není žádný mladík, je mu 73. Nikdo se ale Lucasfilmu nemůže divit, že pokukuje po někom mladším. Je otázkou, kdy padne první klapka. Může to být za dva roky, ale také za pět a to už bude Ford hodně blízko osmdesátce. A to není úplně ideální věk na skákání po vlacích a mrskání bičem.

Jak by se vám líbil Chris Pratt jako Indiana Jones?

4 komentářů:

  1. Tak dalšího Indiana jonese všemi deseti a klidně i bez Lucase ale alespoň s někým šikovným.Chris Pratt jako nový Indy by mi taky nevadil je to sympaťák a v té roli si ho dokážu živě představit, nicméně příjde na to jak by byl pojat. Ve strážcích to byl spíše bijec, zatímco Indiana Jones moc na svaly nesází i když se prát taky umí. Prostě by to nesmělo být tak akčně přepálené. Je fakt, že Harrison bude asi vždy jediný pravý Jones (i když Sean Patrick Flanery si jeho mladší verzi taky sřihnul docela dobře). Nicméně si dokážu představit v tom filmu oba dva. Starý Harrison někomu někde nějak vypráví o nějakém dobrodružství kde by to už vzal mladší kolega, takové standardní/klišoidní předání žezla.

    OdpovědětVymazat
  2. Chris je sympatak ale bojim se at zachvili neni preprePrattovano :-(

    OdpovědětVymazat
  3. tak priznam se, ze by to nebyla spatna volba a dovedl bych si to predstavit pokud moc nezmrvi scenar

    OdpovědětVymazat
  4. http://static1.squarespace.com/static/51b3dc8ee4b051b96ceb10de/51ce6099e4b0d911b4489b79/53e39d10e4b0aa880a303743/1407429270468/?format=1000w

    Jako Indy by byl suprovej nemam s nim problém. Má na to herecky i fyzicky. Tady vypadá jako Harrison zamlada.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.