středa 14. ledna 2015

Avengers: Infinity War - Přiřítí se Spider-Man?

Mluvilo se o tom, že Pavoučího muže si užijeme v dalším Captain America. Z toho sešlo. Ale jaká je šance, že se objeví ve dvou dílech Avengers s podtitulem Infinity War?


Je to jeden z vlhkých snů komiksových fandů. X-Meni, Spider-Man a Avengers v jednom filmu. Ale je to velký problém, protože práva na X-Meny (a všechny mutanty) vlastní 20th Century Fox, na Spider-Mana Sony a na Avengers Marvel.

Ovšem, nedávno se objevily zvěsti, že Sony nebylo úplně nadšené z toho, jak si vedl druhý Amazing Spider-Man (recenze), takže uvažuje o tom, že by vrátilo postavu Marvelu. Nebo ji minimálně propůjčilo (samozřejmě se dá počítat s tím, že za slušnou částku nebo výměnou za jiného hrdinu).

Ihned se začalo řešit, že by měl být součástí Captain America: Civil War, protože právě v komiksové zápletce, který poslouží jako inspirace pro třetí díl, sehrál Spider-Man poměrně důležitou roli. Prý to ale nevyšlo.

Fandové Pavoučího muže tak museli sklopit uši a utřít slzy, ale ne na dlouho. Server Latino-Review přišel s tím, že Marvel hodlá přizvat Spider-Mana do Avengers: Infinity War. Vypadá to totiž, že spekulace byly pravdivé. Marvel zřejmě hodlá ve třetích/čtvrtých Avengers věnovat pozornost především novým postavám, které se představí ve třetí fázi a původní členové týmu by se nemuseli v Infinity War vůbec ukázat (tedy kromě Iron Mana, bez kterého nedá Marvel ani ránu a cpe ho do každého druhého filmu).

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL PLATÍ ZA SPOŘIVÉ STUDIO. JE DOBŘE, ŽE NECHCE HERCŮM DÁVAT ASTRONOMICKÉ ČÁSTKY?

Jedním z nováčků by měl být právě Spider-Man (kterého by si měl zahrát nový herec). To by samozřejmě byla skvělá zpráva. Zatím je to ale ani Sony, ani Marvel nepotvrdily, takže si budeme muset počkat, než začneme juchat.

Jak by se vám Spidey v Avengers líbil?

5 komentářů:

  1. Osobně doufám že ne. Mě tahle postava vždycky přišla taková přiblblá.. Včetně filmů takovej ňouma v elasťácích :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nouma? no nevim jaky mas zdroje, kdyz nepocitam film, ae precet sem dost spida komiksu ze nesouhlasim ;))

      Vymazat
  2. V prvním AS mi Garfield přišel jako hroznej herec pro Spidermana ale ve dvojce mi naopak přišlo že do role perfektně padnul. Proč by ho
    Teď sakra měnili?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože je tváří neůspěšné série,protože ho MARVEL bere jako člověka SONY a chce si vybrat vlastního kandidáta a údajně taky proto že se Garfield nedostavil na nepovinně povinnou párty hlavounů ze SONY načež mu dali padáka.Mě osobně se v roli líbil takže bych s ním problém neměl kdyby jako Spiderman pokračoval.Garfield byl sotva tím hlavním co novou sérii táhlo ke dnu.

      Vymazat
  3. Latino review? Tak to bude fake, ty správně předpověděli asi 3 oznameni.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.