čtvrtek 29. ledna 2015

Avengers: Age of Ultron - Co prozradil Paul Bettany o postavě Visiona?

Sympatický herec se podělil o informace o oblíbeném androidovi.


Paul Bettany už je mazákem, pokud jde o filmy od Marvelu. I když jsme ho zatím znali jen díky jeho hlasu, protože namlouval umělou inteligenci jménem J.A.R.V.I.S.. V Avengers: Age of Ultron se ale představí i jako android Vision.

Ten je v komiksu výtvorem zloducha Ultrona a je přiveden na svět s jediným účelem, pomoci Ultronovi zlikvidovat Avengers (speciálně Ant-Mana a Wasp). Pokud jde o film, tak není úplně jasné, kdo Visiona stvoří, ale jistí si můžeme být tím, že se objeví.

A nejen to, Bettany prozradil, že to nebude naposledy, co Visiona uvidíme. Zatím nebylo jasně stanoveno kde dále se ho dočkáme, ale spekuluje se o Captain America: Civil War (2016):

"To je pro mě skvělá věc, pokud jde o hraní ve filmech od Marvelu. Nikdy v životě jsem nevěděl, zda budu mít práci na více než šest měsíců. A teď vím, že mají plány a já tak můžu více zvažovat, které jiné práci se budu věnovat. Můžu si počkat na tu správnou věc, na práci, se kterou se budu cítit spojený."

A jak se herec vůbec roli Visiona připravuje?

"Hodně jsem si o tom zjišťoval a můj výzkum spočíval v tom, že jsem se podíval na všechny filmy. Pochopil jsem, že jsou velmi propojené a já chtěl porozumět universu, jehož jsem součástí. Tak jsem to udělal a byla to opravdu úžasná a zábavná zkušenost. Všichni se chovali tak, že jsem se cítil jako doma a nemůžu říct nic špatného - jsou to opravdu zábavní lidé a také velmi kreativní. Nikdy jsem neviděl tak velké natáčení. Nikdy jsem neviděl takové kulisy, vypadaly jako celé město."

Na Visiona jsme opravdu zvědaví, je to zajímavá postava a tak jsme nedočkaví, až uvidíme, jak si s ním tvůrci poradili.

Těšíte se na Visiona?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.