pondělí 10. listopadu 2014

Suicide Squad: Margot Robbie si zřejmě zahraje Harley Quinn

Australská kráska pravděpodobně ztvární oddanou fanynku Jokera.


Přišel s tím server Collider, který tvrdí, že Margot Robbie byla obsazena do role Harley Quinn. Není překvapením, že se ve filmu právě tato herečka objeví, byla jednou z těch, po které Warner Bros. toužilo (společně s Tomem Hardym, Willem Smithem a aktuálně Jaredem Letem, který jedná o postavě Jokera). Ale je poměrně nečekané (v dobrém slova smyslu), že by si mohla zahrát Harley Quinn.

Ta totiž původně v týmu figurovat neměla, alespoň podle informací, které byly k dispozici. Suicide Squad mělo být složeno z těchto antihrdinů - superrychlý Jaculi, svalovec Blockbuster, Captain Boomerang, přesně mířící Deadshot, replikující se Multiplex a jedinou ženskou členkou grupy měla být Vixen, která dokáže napodobit schopnosti zvířat.

SOUVISEJÍCÍ: KRÁSKA TÝDNE: MARGOT ROBBIE - AUSTRALSKÁ KRÁSKA, KTERÁ ZVLČILA NA WALL STREET

Mluvilo se tak o tom, že by Margot měla ztvárnit právě Vixen, ale to s největší pravděpodobností neplatí a její rolí bude Harley Quinn. To je extrémně oblíbená postava a to ani nevznikla na stránkách komiksu, byla vytvořena speciálně pro animovaný seriál z roku 1992. Dočkala se ale velké popularity a stala se nedílnou součástí Batmanovského universa.

Původně šlo o psychiatričku Harleen Frances Quinzell, která působila v Arkhamu Asylum, ústavu pro psychicky choré superzločince. Právě tady začala být fascinována Jokerem a stala se jím posedlá. Pomohla mu uprchnout, ale Batman dostal svého úhlavního nepřítele zpět do Arkhamu a to těžce zraněného. Harleen to natolik rozlítilo, že se vykašlala na svou psychiatrickou kariéru a stala se záporačkou Harley Quinn. Spřátelila se s Poison Ivy a ta jí vpíchla toxin, díky kterému je Harley  silnější, mrštnější aodolná proti jedům.

Film Suicide Squad dorazí do kin 5. srpna 2016, režii zajistí David Ayer.

Jste rádi, že pravděpodobně uvidíme Harley? Patříte k jejím fanouškům?

1 komentářů:

  1. Rozhodně dobrá zpráva! Margot Robbie je kráska, a i když si ji zatím neumím moc představit jako HQ třeba překvapí koneckonců, měl jsem svoje pochybnosti i u muže z oceli a byl jsem mile překvapen

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.