úterý 11. listopadu 2014

Evil Dead: Stanice Starz odklepla seriál na motivy Raimiho hororové série. A hlavní roli si zopakuje Bruce Campbell

Na seriálu bude pracovat "stará" parta.

Každý správný hororový fanda zná sérii Evil Dead. Ta odstartovala prvním dílem nazvaným Lesní duch v roce 1981. O šest let později se objevilo pokračování Smrtelné zlo a trilogie byla zakončena Armádou temnot v roce 1992.

Na všechny tři díly dohlédl Sam Raimi a v hlavní roli zazářil Bruce Campbell. Ze série se stala kultovní záležitost a spousta fandů volá po pokračování. V minulém roce jsme měli možnost vidět novou verzi, která nebyla špatná, ale nebylo to ani úplně ono.

Ovšem aktuálně odsouhlasená minisérie obsahující deset dílů by mohla milovníky Evil Dead plně uspokojit. Nejen, že se do role Ashe vrátí Bruce Campbell, ale na projektu nazvaném Ash Vs. Evil Dead se budou podílet Sam Raimi a Rob Tapert, který původní filmy produkoval.

Stanice Starz už s Robem a Samem spolupracovala, stvořili výtečný historický seriál Spartakus, tak doufejme, že jejich další projekt bude stejně povedený. Minisérie se zaměří na postavu Ashe, který se posledních tři dekády vyhýbal zodpovědnosti a snažil se vypořádat s tím, co prožil v Evil Dead, jenže se objeví zlo, které hrozí zničit celé lidstvo. A tak mu nezbude, než "čelit svým démonům" a to obrazně i doslovně.

Jednotlivé díly budou zhruba půlhodinové, první napíše a zrežíruje Raimi, poté se postará společně s Tapertem a Campbellem o produkci ostatních epizod. Seriál by se měl objevit někdy v průběhu příštího roku.

Potěšující zpráva, co říkáte?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.