sobota 15. listopadu 2014

Rychle a zběsile: Kolika filmů se ještě dočkáme?

Blíží se finále oblíbených závodních filmů?

Není to dlouho, co bylo oznámeno, že se k sérii Rychle a zběsile možná vrátí Justin Lin, který režíroval už čtyři díly (pro sedmý si ale dal pauzu, zaskočil James Wan). A také bylo naznačeno, že se fanoušci přepálené akce mohou těšit ještě na několik filmů. A to i přesto, že se nějakou dobu mluví o tom, že osmý díl by mohl být posledním.

Jedna z šéfek Universal Pictures Donna Langley prozradila toto:

"Myslíme, že vzniknou ještě nejméně tři filmy. Myslím, že jde stále o vyvíjející se sérii. Uvidíme, jak dopadne Rychle a zběsile 7, ale obecně tržby u posledních třech nebo čtyř filmů rostou a to i mezinárodně. Máme tak dojem, že je tu stále, co vytěžit. Ale samozřejmě jsme si vědomi toho, že by se téma mohlo vyčerpat."

To je poměrně upřímné vyjádření, hlavně část o "vytěžení", ale je to fakt. Tržby filmů skutečně výrazně stoupají. Zatímco pátý díl vydělal více než 626 milionů dolarů, šestý už skoro 789 milionů dolarů celosvětově. A není důvod si myslet, že sedmý díl také neuspěje. A Universal by byl padlý na hlavu, kdyby sérii brzy ukončil.

Na druhou stranu, někdy je opravdu na místě nějaké téma uzavřít, i když je stále ekonomicky úspěšné Tak snad Universal nebude Rychle a zběsile "dojit" do naprostého sucha.

Kolik dílů by podle vás ještě mělo vzniknout?

4 komentářů:

  1. Já tím filmem žiji, mám rád všechny herce, a ořval jsem smrt P.Walkera takže klidně at točí až do 10..

    OdpovědětVymazat
  2. Na 7 díl se těším,ale sem toho názoru ,že 10 filmů je tak ,trochu moc.Měli by to už utnout u 7 dílu.Sice ,dokud film bude vydělávat velké prachy ,tak proč ne.I když ,už to bez Walkera nebude ono ,sice určitě nějakého jiného herce seženou.

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle seriál mám moc rád, jen by se mohli vrátit nohama na zem a bylo by to ještě lepší. Šestka už byla celkem peklo a bohužel každý dílem je to víc nereálné, ale pořád je to skvělej seroš -jeden z mála na které se těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se na Fast 7 moc tesim a uz kvuli zesnuleho Paula Walkera bude pro me navsteva kina povinost.At si to vydelava jak chce a uz kvuli smrti Paula Walkera,si myslim ze tenhle 7 dil vydela z cele serie nejvetsi balik,stejne jak tomu bylo v pripade Batman Dark Knight.Herci by si meli uvedomit jednu vec a to uctit pamatku Walkera timto 7 dilem a tim taky serii zakoncit a uz netocit dal

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.