sobota 15. listopadu 2014

Strážci Galaxie 2 a Avengers: Dočkáme se propojení dvou nejúspěšnějších týmovek od Marvelu?

Setkají se Avengers a Strážci Galaxie?

Zatím to tak příliš nevypadá. Alespoň ne podle režiséra Strážců Galaxie (a jejich pokračováníJamese Gunna. Přestože se objevilo několik náznaků, že se Strážci Galaxie zapojí do konfliktu proti Thanosovi a chystaní Avengers: Infinity War: Part I (2018) a Avengers: Infinity War: Part II (2019) se budou právě boje o takzvanou Infinity Gauntlet (rukavice s několika mocnými krystaly, které z Thanose dělají téměř neporazitelnou bytost) týkat, není nezbytně nutné, že v něm Strážci sehrají výraznější roli.

SOUVISEJÍCÍ: NEJVĚTŠÍ KOMIKSOVÉ UDÁLOSTI - MOMENTY, KTERÉ OTŘÁSLY SVĚTEM KRESLENÝCH SEŠITŮ

James Gunn k tomu řekl:

"Necítím se této látce vůbec zavázán. Mám dojem, že je to hlavně o Strážcích a co dělají oni. Nejsme podřízení Avengers. Strážci Galaxie 2 nejsou filmem, který zamete cestičku pro Infinity War. Jsou něčím, co připraví cestu pro budoucí filmy z kosmu, takže nemám pocit, že Infinity War je něco, co by mě příliš ovlivňovalo."

Jasně tak dal vědět, že možnost, že se Strážci Galaxie přidají k Avengerům, není příliš reálná. Přesto tu ale je šance, že se někteří hrdinové z obou týmů setkají, V létě James poznamenal, že sice obě skupiny obývají jiné vesmíry, ale nemůže úplně vyvrátit, že na sebe někdy některé postavy narazí. Ostatně, objevily se zvěsti, že Draxe uvidíme ve třetích Avengers (více zde).

Podle jeho aktuálních slov to ale vypadá, že nemůžeme počítat s možností, že se Strážci přiženou pomoci Avengerům porazit Thanose. Pravděpodobněji vypadá spíše cameo některého z grupy vesmírných podivínů.

Další Strážce Galaxie uvidíme 5. května 2017.

Mrzí vás, že se s největší pravděpodobností nedočkáme většího propojení Avengers a Strážců Galaxie?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.