pondělí 24. listopadu 2014

Česko Slovenská SuperStar na podzim 2015

Už jsme vás informovali o tom, že televize Nova a Markíza chystají pro rok 2015 další SuperStar, dnes se ale objevila nečekaná informace. Oblíbená show nás čeká až na podzim 2015! Dosud tomu bývalo většinou v první polovině roku. Kdo bude v nové řadě porotcem a moderátorem, to zatím oznámeno nebude.

Související: JOJ oznámila Česko Slovensko má talent 5!

Proč se Nova s Markízou rozhodly pro podzimní termín je otázkou. Možná chtějí od poslední pěvecké show, kterou byl Hlas udělat delší pauzu, aby dorostlo alespoň pár nových zpěváků. Možná spoléhají na to, že na podzim se diváci přece jen víc dívají na televizi než v jarních a letních měsících, kdy je hezké počasí láká ven. A nebo chtějí oslabit návrat Česko Slovensko má talent, které má svůj tradiční termín právě na podzim a tak nějak se předpokládá, že tomu bude i v roce 2015.

Prima a JOJ zatím ohledně Talentu spíš mlčí a bylo by velkým překvapením, kdyby ho naopak nasadily už na jaře. Pokud se show objeví až na podzim, budeme tedy opět proti sobě dvě talentové show. Ačkoli je dost dobře možné, že kvůli plánované druhé řadě Vinařů, jejichž návrat nejpozději na podzim je v podstatě tutovka, poběží SuperStar v neděli (aby je oslabila), zatímco Talent poběží v sobotu (nebo v jiný den).

Jak vnímáte soupeření Primy a Novy a Joj a Markízy? Jste rádi, že obě show přijdou až na podzim?

5 komentářů:

  1. Talent mě vůbec nezajímá, na SuperStar se těším. Škoda, že to bude v podstatě až za rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Talent teda baví mnnohem víc a podle sledovanosti je nás asi víc. Pěvecké soutěže už nemají na našem malém trhu moc čím překvapit. Talent má vždycky něco v záloze. Navíc kvalita těch show je dost neporovnatelná a já se musím přiznat, že si po zahraničních verzích potrpím na kvalitu, kterou mi u nás dává jen ČSMT.

      Vymazat
  2. Stale si mylsim, ze by bylo dobre nechat tyhle porady nejaky cas ulezet. Az za rok? Dobre, i tak, vidim to predem na velmi nizkou sledovanost, ale treba se pletu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že je program jen plný přiblblých seriálů, s tímto názorem velmi nesouhlasím. Jakákoliv show by měla být nasazena ihned, jestli nechceme, aby nás z těch Svateb, Ulic, Ordinací a Cest nešlehlo :D

      Vymazat
  3. Podle mého názoru bych vyměnila celou porotu, možná i to by zvedlo sledovanost.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.