pátek 21. listopadu 2014

Arrow: Představitel Arrowa Stephen Amell je zklamaný z přístupu Warner Bros./DC

Především ho zaskočilo, jak se společnosti zachovaly k herci, který ztvárňuje Flashe ve stejnojmenném seriálu.

Stephen Amell, který hraje titulního hrdinu v seriálu Arrow, byl během svého rozhovoru pro AMC Movie News poměrně rázný.

Zaskočilo ho, že Warner Bros. odhalilo přehled svých filmů na motivy komiksů od DC ve stejný den, kdy byla zveřejněna sledovanost druhé epizody seriálu Flash.

"Myslím, že to bylo p*dělaný, že oznámili všechny ty filmy stejné ráno, kdy se objevily informace o spektakulární sledovanosti druhého dílu Flashe," prozradil Amell s tím, že Warner Bros. mohlo vyřešit zveřejnění svých plánů lépe a to, že společnost prozradila, že si filmového Flashe zahraje Ezra Miller, podle něj trošku "podkopalo" úspěch Granta Gustina.

Sice věří, že Ezra si s rolí poradí, ale nepřijde mu úplně vhodné, že Grant nedostal dostatek prostoru pořádně se zapsat do povědomí diváků jako Flash.

"Jsem ochranářský, pokud jde o Granta. A je to proto, že si myslím, že stvořit 23 dílů supehrdinského seriálu je náročnější než natočit celovečerní film. A pak následuje dalších 23 epizod a dalších 23 epizod a dalších 23."

Naopak, nemá problém s tím, pokud by pro filmové universum chtělo Warner Bros. najít jiného představitele Green Arrowa:

"Jestli se jim podaří najít skvělého Olivera Queena, pak to bude fantastické."

Stephen už se dříve vyjádřil v tom smyslu, že podporuje rozhodnutí držet oddělený televizní a filmový svět a obecně se mu plán, který oznámilo Warner Bros. líbí, jen ho zaskočilo načasování.

Souhlasíte s ním? Mělo být Warner Bros. trošku ohleduplnější k úspěchu televizního Flashe?

6 komentářů:

  1. souhlasím s ním - to načasování bylo jako naschvál

    OdpovědětVymazat
  2. Propojení filmového a seriálového světa je další z mnoha důvodů, proč je Marvel mnohem lepší než DC - ačkoliv Arrow i Flash jsou povedené seriály.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky fandím víc Marvelu. Navíc to propojování není úplně jednoduchý, musí být jednostranné - seriál těží a navazuje na filmy, ale nepředpokládám že by se v seriálu událo něco zásadního a pak na to navazovali ve filmu. Proto měli Agenti trochu tužší rozjezd a chytli se až po WinterSoldier. :)

      Vymazat
    2. Zas berte to tak, mame tady trochu neco jinyho, Marvel ma svuj multiuniverze, DC ma svoje "separateuniversum"...taky cesta....aspon furt nemame to stejny. A hlavne pokud chce televize prednest pribeh jednoho z hlavnich hybatelu toho sveta, jinak to ani nejde... Od marvelu dostnem ze serialu jen drobky celkoveho univerza.....

      Vymazat
  3. Stejne ti herci ze serialu jsou skoro celorocne tak vytizeni, ze by bylo tezky to casove sladit s natacenim filmu. Mozna proto voli jine herce...

    OdpovědětVymazat
  4. tady nešlo ani tak o to že je TV a film -DC comics rozděleno, to už i Stephen psal že by to bylo skoro nemožné stihnout.
    Tady jde spíš o to, že načasování, kdy zmýněnéné vyhlášení vyšlo

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.