čtvrtek 20. listopadu 2014

Jessica Jones a Luke Cage: Kdo jsou favorité na hlavní role v komiksových minisérích?

Kandidáti na ztvárnění ústředních postav v seriálech, které vzniknou ve spolupráci Marvelu a streamovací společnosti Netflix.


Není žádným tajemstvím, že Netflix a Marvel chystají pět minisérií na motivy komiksů. První se objeví Daredevil (toho ztvární Charlie Cox), následovat bude právě supersilná a odolná Jessica Jones, třetí se dostane na řadu její partner Luke Cage, poté uvidíme Iron Fista a všichni se pak setkají v Defenders.

Marvel prý nyní začal hledat představitele Jessicy a Lukea (který se objeví v sedmi ze třinácti epizod seriálu Jessica Jones, než se dočká vlastního třináctidílné série).

Pokud jde o Cage, tak padla tato dvě jména Mike Colter (Muži v černém 3) a Lance Gross (seriál Stav ohrožení), což nejsou úplně veleznámí herci, ale zkušenější diváci si možná jejich tváře vybaví.

Proslulejší herečky jsou pak zvažovány pro roli Jessicy Jones. V tomto případě testuje Marvel tuto čtveřici - Jessica De Gouw (ta si zahrála postavu Huntress v komiksovém seriálu do konkurenčního vydavatelství DC Arrow), Teresa Palmer (Mrtví a neklidní), Alexandra Daddario (Temný případ) a Krysten Ritter (Perníkový táta).

Všech pět sérií by se mělo objevit v průběhu příští roku, takže příliš času na nalezení vhodných představitelů nezbývá.

Kdo je vaším favoritem na Lukea Cage a kdo na Jessicu Jones? Někdo ze zmíněných? Případně úplně jiní herci?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.